home!

haha, ni är söta. vi äter inte sköljmedel här hemma (: även fast det luktar ljuvligt, så tror jag inte det smakar gott ;D och det skär i hjärtat att höra att sköljmedel dödar fiskar.. men allt dödar ju något känns det som. och skulle man ta hänsyn till allt, skulle man inte kunna leva ett "normalt" liv längre tyvärr ): sköljmedel har vi för att vi inte torktumlar våra kläder och dom skulle bli ruggigt hårda annars. så var det med det (:

det gick bra att handla! förutom att jag frågade en kvinna som precis satt på sig sina vanliga kläder om en sak.. och hon snäste som fan. gad.. lite trevlig kan man väl vara fast man precis slutat? hur lång tid tar det att svara snabbt? jäjä. hon hade nog en dålig dag (; en sak som var bra iallafall. vi fyndade våran favorit fläskfilé för 49 kr/kg (: så nu har vi massa fläskfilé i frysen.

när vi kom hem städade jag ur kyl och frys. torkade i kylen och diskade alla lösa saker. och plockade in fint, älsklingen tyckte jag var så duktigt så (: sen sa han "det är så skönt att vi hjälps åt och har det så rent" JAG ÄLSKAR honom. hur många killar GILLAR att städa?! alex typ (:

vi ska äta framför "meet dave" med eddie murphy! den verkar kanon. skulle sett den innan, men det kom massa ivägen! kul med en komedi (: köpt massa frukt också som vi ska mumsa på! kanske slänger ihop en liten fruktsallad. ska tända ljus inne i vardagsrummet nu..

juste vi hittade jättefint valnötsgolv till vardagsrummet. och det är samma färgskala som det i sovrummet.. blir 600 kr billare än vad vi räknat med också.. så nu blir det mer till sparkontot (: några tusen lappar närmare ett nytt kök! yeey :D

ha en supergosig kväll, det ska vi ha! puss&kram (:




Kommentarer
Postat av: Jennica med vit inredning

Jag vet en till kille som gillar att städa.. Min! Hihi :)

2009-01-29 @ 23:03:25
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Annica

Ett litet tips: tvätta med grumme tvättsåpa så slipper ni använda sköljmedel eller köp tvättnötter.



Ha en trevlig helg.

2009-01-30 @ 19:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback