ingen tatuering i morgon heller

idag var det andra gången jag avbokade min tid hos tatueraren.. jag ska fylla i min tatuering med alexanders namn.. men varje gång jag ska dit så blir jag sjuk.. man får ju inte vara ens lite hängig.. och jag är rädd för att det ska bli konstigt. så jag avbokar :P nu skulle jag ringa när jag mår helt bra, så ska jag få en nytid. låter ju bra (: jag vill verkligen snygga till den tatueringen. den gjorde jag i thailand för två år sen och jag ångrar det inte en sekund (: man ska aldrig ångra saker man gör. inte dom som känns rätt i hjärtat iallafall. och det känns alltid rätt i hjärtat när det kommer till min alexander.

imorgon firar vi 2 år och 7 månader. eller firar och firar. i början när vi var tillsammans firade vi varje månad, efter ett tag kom vi på hur dyrt det blev med paket och middag ute.. så det gick ner till halvårsfiranden.. men nu när vi varit tillsammans ganska länge och är till och med gifta, så räcker det med en mysig middag hemma med levande ljus och ett "jag älskar dig" för att veta hur mycket vi älskar varandra. men åren, dom firar vi med restaurangbesök, bio och paket. för lite lyx i vardagen måste ju finnas kvar, även fast man vet att man alltid finns där för varandra och alltid älskar varandra. det var som ett ex till mig sa när jag frågade varför han inte sa att han älskade mig lika mycket som innan.. hans svar var "men jag har ju sagt det så många ggr, så du måste ju veta det vid det här laget" phuw.. snacka om romantikdödare. av alexander får jag höra "jag älskar dig" många många ggr varje dag, och även fast man kanske tror det, så tröttnar jag aldrig på dom orden från honom! (: som jag alltid sagt (ibörjan tog han illa upp för att jag sa så, men nu förstår han ju att det är någonting positivt) "älskling, du är som en tjej, i en väldigt snygg killkropp" och vad jag menar med det är... att jag aldrig, aldrig någonsin träffat en kille som är så förstående, omtänksam, romantisk.. som jag inte ens behöver förklara de mest enklaste sakerna för.. som bara vet dom ändå. precis som man kan med sin bästa tjejkompis. för han är perfekt! alla dom gångerna jag tänkt "fan jag borde bli kär i en tjej, vi förstår varandra mycket bättre" det här bara måste vara det.. ja, han är ju min soulmate. nu har jag honom. min alexander med tjejsidor. låter helt vrickat. men det är ju så vi vill ha dom. iallafall jag! förstående, ödmjuka och romantiska. han är helt perfekt för att göra en lång historia kort (: min alexander.

kvällen har varit himla mysig. filmen var jättebra. inte en vanlig romanstisk komedi, utan det här var någonting utöver det vanliga om man säger så. man blev överaskad stup i kvarten. en bra film, mycket bra! vi åt dipp och morötter och myste i soffan. blev varma av alla ljusen vi tänt och duschade. och nu sitter jag här, dricker mitt halvkalla te och ska snart gå och borsta tänderna.. men för att inte behöva trängas med älsklingen inne i badrummet så ska jag fixa sängen innan.. skaka täcken, spooa ur och sträcka lakanen och vädra ut. hämta vatten osv.

imorgon hoppas jag att alex inte vaknar upp med röd näsa.. han har kännt sig lite halv risig nu i kväll. och då blir det jag som får agera hemmafru. så gärna så! men jag håller tummarna nu.. så vi kan hitta på alla dom där mysiga sakerna innan han börjar jobba och att han såklart slipper ligga dålig. ingen höjdare ju.

ska väl ta och stänga ner här nu och göra mig klar för natten. hoppas ni sover så gott! puss&kram (:



nytatuerad.



Kommentarer
Postat av: Johanna

det här inlägget fick mig att le alldeles otroligt. och hoppas att jag kan finna en alexanderlik karl så småningom. för de sidorna som du beskriver - de ska definitivt finnas hos även en karl, enligt mig! :)



Jag hoppas ni förblir ni, för alltid!



Kram!!

2009-01-06 @ 00:19:49
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ingen orsak, det var ju bara ren sanning :)



Tack så mycket! och någon gång dyker han väl upp. Mr Right :)



Kram!!

2009-01-06 @ 10:59:52
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

haha där vet jag exakt vad du menar! fredrik är också en sån som är lite "tjejig" - på ett BRA sätt!!

jag sa också när vi träffades att vi är likadana fast olika kön... Kanske då man vet att man passar bra ihop, när det känns som både kärleksförhållande och bästakompisförhållande?



trist att ni varit och är sjuka båda två!! jag börjar med känna mig hängig men käkar cvitamin och hoppas på det bästa =)



du förresten, vad står det runt din handled?



kram!

2009-01-06 @ 18:19:45
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Linda

Fin tatuering och vilken go kille du verkar hittat dig:-)

2009-01-06 @ 21:47:43
URL: http://mammasalsklingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback