Inside me

det är i sånna här ögonblick jag vill frysa tiden. för det är under dom där timmarna, minuterna och sekunderna jag känner total lycka, när du är nära mig! total lycka över att alltid få ha dig i mitt liv. hur skulle jag någonsin kunna klara mig utan dig? aldrig! jag är totalt lostutan dig. du får mig alltid att stråla. även när jag mår dåligt får du mig alltid, alltid att må bra igen. det måste vara din eviga charm älskling. du är helt underbar och jag är mer än lycklig över att du är min! jag ska ge dig alla mina dagar, månader, år.. hela mitt liv. jag ska göra allt jag kan för att göra dig så lycklig det bara går. vi har växt så himla mycket du och jag. vi svävar över allt det som en gång kändes jobbigt och eländigt och nu, nu äntligen är vi lyckliga du och jag. förlåt att jag var så ledsen i början när vi träffades, det kändes bara så overkligt.. allt med dig var för bra för att vara sant, så jag fortsatte som jag alltid gjort och var ledsen. nu är klumpen i magen som bort blåst, nu skrattar jag varje dag, jag gråter, men nu är det glädjetårar jag gråter. åh, jag är så lycklig! du har verkligen räddat mig. du räddar mig varje dag. jag visste inte.. jag trodde inte att det gick att hitta någon som man passade så bra ihop med. hur mycket andra än vill sära på oss, så är vi alltid klistrade vid varandra. det spelar ingen roll, för älskling, det är du och jag! och det är så det ska vara! man vet när det är rätt.. det känns i hjärtat. och med dig alexander, känns allting alltid rätt i hjärtat.


you took me by suprise when you let me insdide of you

I could cross this desert plane, Inside of you I can hear you scream my name Inside of you, while the stars unfold I've crossed me heart and I've crossed the world And I need you here and I need to be Inside of you

And if this should be our tune I'll die here inside of you, Teach me how to glow While I'm moving Inside of you Inside of you, the restless find their dreams, Inside of you this queen has found his king Inside of you, all the stars unfold I've crossed my heart and I've crossed the world And I need you here and I need to be Inside of you.

 

 

 


 


Kommentarer
Postat av: Alexander

Älskling, varje dag jag får uppleva med dig är ovärderlig. Vi passar så bra ihop, vi tänker på samma saker, säger samma saker samtidigt. Ibland är det nästan löjligt hur lika vi är. Och det är bara bra, för vi älskar varandra på samma sätt, det mest kärleksfulla sättet.

Den här veckan blev inte riktigt som vi tänkt oss pga sjukdomar. Men det visade sig bli jättelyckat ändå, massa mysiga filmkvällar, bara du och jag nerbäddade i soffan med täcken, tända ljus och många koppar te.

Jag är tacksam och lycklig över att få ha dig i mitt liv. Älskar dig min skatt!

2009-01-08 @ 13:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback