Januari 2009

somnade alldeles för sent i natt, men vad gör det? jag kom upp idag när klockan ringde (: jag sov riktigt gott! och när alexander kom hem fick jag massa pussar och kramar, saknat honom så mycket! sen somnade jag om några timmar och vid tio ringde klockan! så 6 timmar blev det iallafall.

idag är det jättefint väder ute. sol och frost! älskar det! ska äta lite brunch och sen klä på mig varm och gå på en mysig promenad! sen ska jag hem och fixa iordning lite från igår. och titta på sista filmen från cdon! idag blir det en mysig dag hemma. ska försöka njuta så mycket det bara går den här veckan. för den 7 januari sätter jag igång igen med lyra. och studierna! börjar nog med ett ämne och sen om det känns okej ökar jag till två och sen tre.. ja min fattar. jag hoppas på ett halvår. men jag har det här året på mig att plugga upp några betyg och söka in på högskola/ky-utbldning! det här året kommer kännas bra när det är slut. lite jobbigt i början nu när man inte satt igång. vill helst sätta igång nu på en gång, men en vecka ska jag vila nu! sen så! jag tänker hela tiden på framtiden och allt vi vill uppnå. och det får mig verkligen att orka och kämpa! vill man så går det verkligen!

måste komma på någon god middag också! sista natten för baby, och imorgon kan vi åka och veckohandla. så det ska jag fixa med idag också, kika recept! (:

äta nu och sen promenad! ha en supermysig dag allihopa! puss&kram (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback