kvällen

hej på er! (: vi har precis ätit middag jag och mamma! vi satt kvar läänge efter middagen och pratade. det var mysigt och vi hade jättekul! nu håller jag på att föra över en film från alex dator till min, sen ska vi titta på "himlens hjärta" med mikael persbrant. mamma har velat se den länge så hon blev glad! (:

ska göra varsinn kopp te till oss och tända ljus här i vardagsrummet. sen tittar vi på filmen.

jag får inte alls sovmorgon imorgon.. jag hade verkligen sett fram emot det. men alexander kör mig och det tar nog inte så lång tid. jag sak göra cellprovtagning i morgon. alex lurade i mig att dom ska skära bort en bit av mitt kött. haha ^^ buse. men det är bara en tops dom gnuggar mot huden (: sen åker jag hem och sover vidare. skööönt. gosa ner under täcket hos en varm älskling och snusa någon timme till. låter mycket bra!

planering för veckan..

 tisdag - cellprovtagning, tvätta inför resan och ha myskväll på kvällen
 onsdag - lyra 10 - 12 och läkarbesök för att få rådgivning om nedtrappning av all medicin kl 14
 torsdag - möte med handläggare på lyra 08:30 - 10:00 & möte med alexander, mig och lyra (studievägledare) om studier till ca 12:00
 fredag - lyra 10:00 - 12:00 möte med studievägledare om studier (behöver plugga upp matte a, svenska b och samhälle, för att ha behörighet till att söka in på högskolan) gissa om jag blev glad!!! pyskologen kl 14-15, fika med helena och byta julklappar 15-? och sen lämna måns hos alexanders föräldrar och äta middag där.. hem och packa!
 lördag - incheckning klockan 08:00 på arlanda och flyga till österrike och morfar i en vecka (: myspys!

nu - film, te och massa mys med min mami (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback