middag!

middagen blev superlyckad. att ha ruccola uppepå var riktigt gott och kändes lyxigt! (: vi drack ur dom svarta vinglasen och hade dom svarta fyrkantiga tallrikarna. helglyx! riktigt mysigt att sitta länge vid middagsbordet och mysa, hålla varandra i handen och titta djupt in i varandras ögon. katterna sitter alltid och håller oss sällskap! vissa kanske tycker att det är konstigt att vi har våra katter på bordet när vi äter.. men vi ser dom som vilken familjemedlem som helst. sålänge dom inte rullar sig i maten så är det helt okej ^^ dom ligger på ena halvan av bordet och håller oss sällskap.

"jag älskar mitt liv med dig" och det gör jag verkligen. jag tänker på det ofta. gud vad jag älskar mitt liv. allt är som i en film. och ja, det är lika bra som jag skriver om här. det är min tur att må bra nu. och jag mår bäst!

älskling håller på att fixa lite i vardagsrummet. ställer tillbaka möbler osv. jag ska plocka undan efter middagen. och ställa in den rena disken i skåpen. vad skulle man göra utan diskmaskin? :P sen ska jag göra te och duka fram inne i vardagsrummet. sätta på mig pyjamas och tofflor och tända massa levande ljus. krypa upp i soffan tättintill honom och titta på film. värma mig på muggen och hans närhet. sen blir det nog sängdax. har varit ganska trött idag båda två. imorgon ska vi storstäda här, kul va (; det är lite damm överallt från sågningen idag.

hoppas att ni får en jättemysig lördagskväll. ta hand om er! puss&kram!



våran goda pizza! nu ska jag byta om.. helt blöt av en viss dam som sitter och trampar och dreglar på mig, hih (:



Kommentarer
Postat av: Johanna

pizzan såg verkligen jättegod ut!



vad duktiga katterna är som inte smiter fram mot maten och anser att den verkar väldigt lockande ;p

2009-01-31 @ 22:39:08
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Pinar

<3 ruccola

2009-01-31 @ 22:46:25
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Våra katter sitter/ligger också på bordet när vi äter. Om dem blir för närgångna brukar jag hålla upp handen o säga åt dem att "här är det en vägg!" haha. De flesta tycker ju inte man ska ha katterna på bordet.. men det heter ju att det finaste man har ställer man på bordet, så klart att katterna ska va där då :) kram (igen hihi)

2009-02-03 @ 01:40:59
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback