mysig middag dagen efter.

god kväll! (: sitter i mjukisbyxor och en skön tröja. och njuter av att inte ha någonting att göra! idag har det varit en jättemysig dag! tog en promenad, jätteskönt! sen har det gått massa bra filmer idag på tv som jag har slappkollat på! bla. dr. dolittle! sen har jag suttit och lärt mig göra egna bakgrunder till bloggen. det blev en rutig. fin va :D sen kom min trötta älskling upp och vi satt oss och myste i vardagsrummet och spelade en vända yatzy! mysigt! (: sen dammsög han och jag värme på nyårsmiddagen som blev kvar från igår och dukade (: la frysta hallon i glasen (: under middagen pratade vi massa om köksrenoveringen och ikväll ska jag ta reda på hur mkt det går på att renovera och när vi ska börja. ska ju spara ihop till det. hade tänkt att låna, men vi väntar hellre någon månad och betalar allt själva! (:

så nu blir det lite köksplanering och sen myskväll här hemma! älsklingen är på jobbet nu, sista natten i natt. sen ska vi ha super mysig i sju dagar! innan mitt jullov tar slut! hoppas ni mår bra? (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: carin

mysigt!! =)

2009-01-01 @ 18:51:24
URL: http://carinparin.blogg.se/
Postat av: Marielle

Smakade vatten med frysta jordgubbar och lite pressat citronvatten i till maten i somras. Ett fint och bra sätt att göra det nyttigt och gott:).

2009-01-01 @ 22:23:26
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Therese - Eira min ögonsten

Vad mysigt det ser ut :)



Jag ser bloggen nu, har firefox och kikar genom bloggkoll :D

2009-01-02 @ 11:58:33
URL: http://eiraheidemo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback