myskväll

hej på er. hoppas att ni mår bra? (:

jag håller på med middagen, men först ska jag göra i ordning en "nyttig" äppelpaj. ska bli himla gott. fira lite att baby är ledig nu (: haha, alltid finns det en ursäkt (; nej då.. den är nyttigare än en vanlig paj. alltid något.

alex ligger och sussar. så jag tänkte fixa lite här hemma. plocka unda, dammtorka, tända ljus och laga middag tills han vaknar. han kom inte i säng förens vid ett idag pga. möte på lyra. det var ett givande möte och vi kollade på våran ekonomi. pratade med min handläggare på fs och fick höra vissa regler. har man tex. hel aktivitetsersättning som jag har får jag jobba 20 timmar i månaden utan att bli av med den osv. sen om jag känner att jag klarar av ett heltidsjobb sen efter studier så får man ersättning + lön för heltidsarbete. mycket pengar alltså. under tre månader kan man göra så, för att man ska vara säker på att man verkligen klarar av att jobba. men det är ju längre fram.. nu ska jag plugga upp matte a, svenska b och samhällskunskap och så kommer jag jobba 20 timmar i månaden. får hoppas att dom behöver personal på söndagar (: obt är på hundra % där ju. hade varit toppen. så det ser ut som att det blir som vi tänkt oss. och det känns himla skönt. framförallt att jag slipper studielån och att vi får det bättre ställt än innan. nog om det.

ikväll ska vi tvätta lite här hemma och mysa ordentligt (: jag ska sova relativt tidigt för imorgon ska jag upp halv åtta igen. måste erkänna att det känns ganska konstigt att inte kunna sova bort dagarna om man känner för det.. nu behöver man planera mer ^^ men rutiner slår allt. riktigt skönt att aktivera sig. som jag har längtat!

det känns skönt när man märker att allt går frammåt. nu står jag inte och trampar längre. nu händer det grejer här :D

ska sätta igång med middagen nu! vi hörs sen, ha en jättemysig kväll (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: johannah

det är faktiskt 100% på lördagar också, men efter klockan tolv :D

2009-01-17 @ 03:56:55
URL: http://annahoj.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback