Nu ska jag sova!

mm! är trött i kroppen. jävlar vad man blir seg av att vara sjuk. nog om det. imorgon hoppas jag på att jag är lite kryare. vafan är det här för start på nya året. jag vill ju träääna ju! jaja (: det kommer. jag har ju 363 dagar på mig..!

jag är så glad för mitt nya ps cs4, va fina bilder det blir. har inte klurat ut allt, eller provat allt. men jag har ju som sagt all tid i världen! det är så himla mysig att vara sjuk.. ja, juste. för jag blir ompysslad hela tiden av älsklingen! och vad är bättre än bli ompysslad av den finaste man vet? (: sen får man göra precis vad man känner för. man slipper ha dåligt samvete om man inte går ut på en hel dag fast solen skiner.. man slipper duscha, för man blir ändå lika svettig och äcklig igen pga. febern.. man får andas med öppen mun utan att känna sig ful, näsan är för täpt för att andas i. man kan ha film-maraton hela dagarna, det är typ den enda man orkar göra.

gud vad jag är positiv. så kul är det ju inte att vara sjuk.. men man får ju göra det bästa av situationen (:

men jag ska (även fast jag blir varm på en gång..) duscha av kroppen innan jag går och lägger mig. det har jag längtat efter hela kvällen. usch jag kommer ihåg när jag var liten (typ 5,6,7år därnågonstans) och jag inte fick tvätta håret när jag var förkyld. mamma var rädd att jag skulle kyla ner mig.. det fanns väl ingen hårfön på den tiden (; och jag hatade det. jag är en renlig människa och att vara smutsig är inte alls min grej.. så det var pain i en veckas tid. det var så skönt när jag väl var frisk och fick tvätta håret igen.. jag slängde med håret som i en shamporeklam! nu är jag vuxen, bor hemmifrån och kan bestämma helt och hållet själv om jag ska tvätta håret när jag är sjuk eller inte.. men ikväll orkar jag verkligen inte. puh.

gud vad jag svamlar.. får skylla på febern (: hoppas vi hörs imorgon.. ja, jag är ju här. men att ni också är det menar jag (:

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Pinar

Åh tack!! ^^

Pusspuss och god natt!

2009-01-03 @ 00:22:26
URL: http://nooshis.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback