onsdag!

hej hopp (: allt bra med er? jag sitter och surfar runt efter saker till vardagsrummet. det är ju det rummet vi håller på med just nu. och det är inte alltid lätt att hitta.. men jag tror jag har hittat en fin taklampa nu! från europa möbler. 60 cm i diameter, svart och i lite halvgenomskinligt tyg. kan bli ruggigt fint.

jag är lite skeptisk til den mörka tapeten vi valt.. så vi har bestämt oss för att köpa golvet och lägga in det den här veckan istället.. och se sen om det är bra med den tapeten eller om vi ska satsa på en ljusare. eller ingen alls :O jo då.. någon ska vi ha (:

gjorde frukostbricka till baby när han vaknat. fralla med ost och marmelad, te, juice, yoghurt och tänt ljus. han blev jätteglad (:

helena var här innan och vi åt frukost tillsammans. dukade fram och tände ljus och hon kom med nybakt bröd. mysigt (: sen skulle jag åkt till optikern i huddinge, men ringde och ändrade tid, vi ska ändå till huddinge på torsdag.. så då tar jag det på samma gång! så kul är det inte att sitta på bussen fram och tillbaka :P

ska umgås med alexander nu, men vi hörs senare.

här är bild på lampan också.





Kommentarer
Postat av: Johanna

snygg lampa!



och du, jag kollade på the boy in the striped pyamas igår - slutet var lite underligt, men annars var den ju otrolig! har du tips på någon liknande?



kram!

2009-01-28 @ 16:57:09
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Ia

Fannyyyyy,

vet du vad? Ska vi ta en fika någon dag? :D

Kram.

2009-01-28 @ 18:18:02
URL: http://iadarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback