Rudolf med röda mulen.

nyvaken så gott som. vid halv tre, när ögonen sved för att jag suttit för länge vid datorn och kroppen var matt av all snorande så gick jag och la mig i sängen hos älsklingen och ställde klockan på 16.00, kom upp en halvtimme senare och här sitter jag igen och väntar på att få middag (: ikväll blir det inget mindre än falukorv och mackaroner. gud så gott! det är lite roligt, när man äter vällagad och nyttig mat varje dag, så kan något så simpelt som falukorv vara som att gå på restaurang.. okej, nästan då ^^ jag sitter och plågar mitt huvud med spotify och massa musik. ett riktigt bra program enligt mig.. och många andra. tänk va skönt om det fanns ett likadant program med film..! då hade man aldrig behövt hyra eller vara kriminell och ladda ner.. det hade verkligen varit en hit!

min man är påväg till farsta, ska besöka den gröna affären och köpa diverse förkylningsprylar till mig (: och så mat och frukt! när jag är sjuk blir jag alltid sugen på gröna vindruvor, så det ska jag få, mums! (: ikväll blir det luuugnt. som hela dagen har varit. vi kanske kan slå våra kloka huvuden ihop och planera köket i ikeas köksplaneringsprogram. och kanske hitta någon film att titta på (: på nyårsafton hade vi brieost och grönmögelost (som jag tycker luktar kostigt..) och kex. och den åt vi aldrig av... så ikväll kanske? låter gott (:

nu gick baby.. längtar redan tills han är tillbaka! då ska vi ha myspyskväll



Kommentarer
Postat av: Angelica

Tack själv :-) Det är så mysigt med massa ljus och ljusslingor i mörkret.. Har fler bilder på hemmet i bloggen och fler kommer :-) Ta hand om dig och krya på dig!

Massa kramar!

2009-01-02 @ 18:02:17
URL: http://phassiondsgn.blogg.se/
Postat av: Therese - Eira min ögonsten

Vi ska också äta falukorv och makaroner :D

2009-01-02 @ 19:14:25
URL: http://eiraheidemo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback