sista kvällen i slappstadiet.

ikväll är det sista kvällen som jag kan slappa och göra precis vad jag känner för.. imorgon börjar allvaret. både med personlig utveckling, studier, plugg på kvällarna, sova tidigt, jobb vissa helger och en hälsosammare livsstil med träning två dagar i veckan och mer regelbundna måltider, fem ggr per dag. oh yes, peppad (:

maten är lagad, uppäten och köket är städat. middagen blev verkligen lyckad! så himla gott! synd bara att man fick kramp i halden pga av allt rörande :p bilder på middagen kommer senare. mums fillibabba! vi drack funlight i iittala vinglasen och tände massa ljus. kändes som en lagomt lyxig söndagsmiddag! och mysig söndagskväll framförallt. efter middagen satt vi på mysig musik och dansade runt, älsklingen lyfte upp mig över honom och pussade mig i hela ansiket. då känner man sig sådär fjäderlätt helt plötsligt. harmoni i hela kroppen och det kommer jag leva vidare på ikväll. sista kvällen ledigt, då finns det inga andra altenativ.. ikväll blir det alltså: tidningar, te, tända ljus, film, nyduschad i ny pyjamas och sängdax tidigt! datorn ska vara avstängd klockan 22:00. men vi hörs ju lite innan det.

lycka mig till imorgon. ska sitta och välja dom första ämnena jag ska börja plugga! wii (: jag är så himla peppad!

ha en supermysig kväll! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Louise

Hoppas du får en riktigt mysig kväll! Jag ska bjuda killen på fruktsallad och chokladsås,mums och så ska vi nog se en film.



Vore skoj o få höra sen vilka ämnen du väljer ;)Lycka till imorgon!

2009-01-11 @ 20:29:35
Postat av: Johanna

ni skulle nog kunna vara ett par i en kärleksfilm. <3



lycka till imorgon :)

2009-01-11 @ 20:49:32
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh vad mysigt det lät att ni dansade efter middagen. Vad kul att du känner dig så peppad och förvantansfull, det kommer nog att bli toppen. Tack för gratulationerna på min sida! Kram

2009-01-11 @ 20:59:47
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Stort lycka till! Själv börjar jag komvux igen på onsdag, men fortfarande inte vad jag vill med mitt liv efter det stress Men det ordnar sig :)

KRAM

2009-01-12 @ 01:01:14
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: nillan

vad söt blogg :)

2009-01-12 @ 21:03:09
URL: http://nilluas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback