Sleep tight!

Älsklingen står i duschen och jag sitter och skriver lite här! ikväll har det varit en bra kväll, vi har haft det mysigt! ätit gott (tacos) tänt ljus, tittat på transporter 3 och ätit glass! jum! vi har till och med orkat städa lite här (: vi är städfreaks även fast vi inte mår bra (: bara man gör allt sakta så går det ju ^^

imorgon ska egentligen alex jobba, men har han feber blir det att gå till vårdcentralen och få sjukintyg till jobbet.. dom måste ha det från första dagen.. första dagen får man ingen lön, men sen är det 80% tror jag.. lite osäker är han då han aldrig varit sjuk från jobbet.. sist han var sjuk var i januari 2006. snacka om super hälsa. hoppas våra barn ärver den genen av honom!

jag har precis bäddat rent i sängen. det ska bli underbart att få krypa ner och läsa om massa inredning! det sista jag tänker på innan jag somnar varje kväll är planlösningen på villan vi ska bygga sen! det tar sig.. snart måste vi nog rita upp lite skisser! båda har massa bra idéer och vi skissade lite i thailand, fast på ett liiitet papper. känns kul att vi redan nu är så målinriktade och planerar. det är ju några år kvar. men innan trettio är jag säker på att vi bor där! kommer bli så bra! längtar! när man har mål som man verkligen vill uppnå känns alla små-mål mycket lättare att ta sig igenom. jag har en bok som jag skriver upp mina mål i.. och när jag klarat av dom, skriver jag hur det gick och vad jag kunde göra bättre osv. boken och målen får mig otroligt peppad! och mottot har alltid varit "vill man så går det" och så är det verkligen! man ska tro på sig själv till 110%! varje gång jag tvekat så har det inte gått, och när jag har en inställning till att det ska gå och tror på det, ja då går det! (: så ge aldrig upp det ni brinner för! vi lever för att utvecklas.

imorgon har vi bestämt att vi ska planera lite för inredningen här hemma. ska ta tag i lite små grejer som inte är klara.. i sovrummet ska bla. dörrhandtag på mina garderober, belysning i garderoberna ska sättas upp så det tänds när man öppnar dörrarna och en lampknapp ska sättas upp så vi kan tända taklampan (den riktigta lamknappen sitter bakom en av garderoberna nu) i vardagsrummet ska vi fixa lite också.. tapet ska sättas upp, blir en fondvägg, några hyllor över fåtöljen där man kan ha böcker osv.. golv ska läggas och vi ska borra ut en cirkel på baksidan av tvbänken så att vi kan stoppa in dvdspelaren och förstärkaren och slippa ha dom framme. sen ska vi sätta upp tvn på väggen också (: sen ska det ju inhandlas lite också.. men det får vi ta lite pö om pö (: ja, det är inte lätt att få ihop allting när man har tusen inredningidéer.. min vän malin vet vad jag pratar om (: men sakta men säkert kommer man dit man vill. man får inte stressa då blir det nog bara fel. och jag är glad att vi har så mycket tid på oss, då finns det mer tid till att fundera och ändra sig om man nu gör det! man ska alltid se allting ur ett positivt tänkande också!

ska borsta tänderna nu och gå och lägga mig! börjar bli trött. sovrutinerna är inte dom bästa just nu.. sover mitt på dagen och länge på nätterna.. så jag har inte varit vaken så länge om man räknar alla timmar.. men men, somna gör jag förr eller senare (;

vi hörs imorgon, sov så gott fina ni! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh!

tips för hur man får lättare att tro på sig själv? tack... ;*



jag önskar att mitt huvud också var fyllt av inredningsidéer! :]



kram! sov gott.

2009-01-08 @ 01:58:16
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

JO tack! Jag vet vad du pratar om!!! :)

Hua, man blir ju snurrig när man tänker på allt

man vill göra i hemmet. :S



Man blir en aning frustrerad också när man är så ivrig. :/







Ha en mysig kväll! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback