snart hem!

hej sötnosar! hoppas att ni mår bra!? jag är jättetrött! så det ska bli skönt att åka hem och sussa sen (: ska bara packa! men vi på ett ungefär vad vi ska ha med oss! imorgon ska vi upp kl 05:00 och vara hos alexanders föräldrar vid 07:00 sen stänger incheckningen vid 08:15 galet tidigt, men men (: det ska bli underbart roligt att åka! längtar så himla mycket!

idag har jag faktiskt hunnit med allting som jag skulle! inte klippa alexander dock, får ta med oss maskinen och frisörsaxen till morfar och klippa honom där! men annars har jag hunnit med allt, känns bra! (: det var jätteintresant att prata med studievägledaren och jag är mer och mer säker på vilken utbildning jag vill gå nu. gjorde ett personlighetstest på jobsafari och det var läskigt hur bra dom tog fram hur jag var som person. ska skriva här sen så ni får säga om ni tycker att det stämmer in. jobben som skulle passa mig var iallafall: ledande (personal chef osv) journalist (älskar ju att skriva) coach (livscoach) mm. det ska bli riktigt kul att få plugga på högskola sen, då är det en utbildning man valt själv och alla ämnen man läser är någonting som man är intreserad av. kan det bli bättre för att vara motiverad? (: jag längtar riktigt mycket. sen har vi pratat om olika studietekniker. jag kommer sitta 12-15 på måndagar och tisdagar, 12-15 på torsdagar och varannan fredag! och såklart hemma också. kommer verkligen lägga ner min själ i det här. det var som min studievägledare sa.. "vill man någonstan, ja då kämpar man för att komma dit" och gissa om jag ska kämpa! (:

vi ska ta och åka hem nu och se finalen på let's dance som vi har kikat på här (: sen packa och duscha och sen sova! så det här blir det sista inlägget innan vi hörs i österrike! kommer inte ta med mig min dator, för som jag trodde så kommer det kosta extra utöver abonemangsavgiften.. och det känns onödigt! så vi får kika upp ett internet café! (:

ha nu en supermysig vecka! hoppas ni kikar in igen på lördag den 24.. då är vi hemma igen (: då ska jag visa julklappen jag fick av helena. den underbara människan känner mig allt för väl. tack för en jättemysig dag gumman. du får mig alltid öppna mig och känna mig älskad av dig! du är bäst! som jag sa till dig.. det finns tre kategorier: bekanta (sånna personer man vet om, hälsar på ute osv), kompisar (sånna personer som man gillar och träffar lite då och då) och sen finns det vänner (sånna som du gumman, som man kan ringa mitt i natten, gråta hos, blotta sina känslor för och ändå bli förståd, och det bästa av allt, jag kan vara mig själv med dig! du är b ä s t !

nu - hem och packa! ha det underbart! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, vet du om att du bara genom dina inlägg ger motivation i mängd? du verkar vara en helt underbar person!



och du kan känna dig omnämnd "några inlägg ner" i min blogg.



ha det helt underbart i österrike nu. och njut lite åt mig också!



Puss&Kram!!!

2009-01-16 @ 22:34:31
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Nicole

Ha en underbar resa!!! =)



Du har fått en liten utmaning i min blogg! =)

http://varmdomorsan.se/2009/january/en-positiv-utmaning.html

2009-01-16 @ 22:53:29
URL: http://www.varmdomorsan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback