snart sova

huu. om ni är känsliga ska ni inte se den filmen jag har plågat mig igenom nyss. jag är väl för envis. satt och hade handsvett och skakade i hela kroppen när jag reste mig upp när telefonen ringde. det här var den obehagligaste film jag någonsin sett. usch! mår illa. jag måste lyssna på någon bra musik innan jag somnar.. försöka tänka bort alla scener..
imorgon tänker jag se twilight. den verkar betydligt mysigare (:

mamma åkte hem för en timme sen och då kunde jag såklart inte stänga av filmen. men men. är man envis så är man ju ^^ ringde älsklingen och myspratade lite och snart ska jag hoppa in i duschen, helt varm. innan jag somnar gott. ska läsa lite innan också. ta vara på att det är ledigt imorgon. bara en snabbis och göra cellprovtagningen. glad att jag kommer iväg.. har fått tvp kallelser innan. får alla gå på sånt?! skönt att ha det gjort iallafall. sen kan jag bara mys runt här hemma heeela dagen. och göra precis vad jag känner för (: härligt! funderar på att baka nyttigt bröd! och rensa i lite skåp. sånt är så kul. kan man hitta saker som man glömt av (: ibland när jag var liten gömde jag pengar i böcker osv. och så hittade jag dom senare och blev superglad, haha (: men nu har man stenkoll på sin ekomoni och vet precis vart pengarna finns, så det blir nog inga trevliga överaskningar imorgon (;

morfar var så söt och ringde nu på kvällen. han ska ut imorgon och köpa sängkläder.. han vet att vi brukar ha likadana, alltså som matchar varandra och ville köpa fina och likadana nu tills vi kommer. men jag sa såklart att han verkligen inte ska behöva det. men han ville! han är så söt. han vill verkligen att vi ska trivas när vi hälsar på. och gissa om vi kommer trivas. vi kommer trivas så himla himla bra. vi skulle få sova länge, äta goda frukostar, gå till spat och göra behandlingar och åka skidor, fika i stan, titta på fina hus, hälsa på mina släktingar och ha myskvällar hemma hos morfar. han frågade om vi kunde ordna på något vänster så vi kan få svensk tv till honom i österrike. förstår ni hur omtänksam den här människan är?! världens bästa morfar! <3

nu är klockan ett och jag måste nog börja samla ihop mig. det får bli en snabb dusch, bara kroppen, så låter jag håret vila en dag. jag har iallafall blivit duktig på att bara använda shampoo varannan dag (: och balsam varannan.. så håret känns bättre nu. och det är stort för mig, jag hatar att känna mig smutsig!

jag kommer verkligen sakna bloggen och framför allt er. känns som man fått vänner här. som om man känner vissa av er. tänk vilken bra uppfinning internet är. vad gjorde man innan datorerna fanns? lekte med kottar? eller kanske hade man ett socialt liv utanför hemmet? I don't remember.. haha (:

sussa sött alla prinsar och prinsessor! vi hörs imorgon! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Hanna

Alla tjejer i ålder 22, 23 får kallelse tror jag beroende vart man bor, om det är sådant som man får göra på mvf du menar? Vilken gullig morfar du har! Blir säkert jätte mysigt, Ha en fin dag!

2009-01-13 @ 08:56:35
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Amra

Vilken söt blogg du har! Jo, the secret. Vart ska jag börja? haha :D Nej men en lista har jag haft rätt så länge, och precis börjat med kollaget. Jag har bl.a. gått ner flera kilo, fått en laptop, jag missar aldrig bussen fastän jag alltid rusar hemifrån alldeles för sent! Massor med saker helt enkelt, både stora och små! :D

Hur har det gått för dig då?

2009-01-13 @ 09:07:43
URL: http://amrasblogg.blogg.se/
Postat av: nillan

haha, okej :D alla har typ lugg nu det är skit inne just nu. tack så mycket (a)

2009-01-13 @ 11:12:16
URL: http://nilluas.blogg.se/
Postat av: lisan

Ja det året man fyller 23 kallas man till cellprovtagning så det gäller alla. Skitbra tycker jag!

2009-01-13 @ 11:17:10
Postat av: Johanna

jag tror att eran österrikevistelse kommer bli alldeles klockren! var i österrike är det ni kommer befinna er? :)

2009-01-13 @ 11:55:19
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Louise

Vad det gäller cellprovstagning så börjar de kalla tjejer från att man är 23 och så kallar de en lite då och då.Men det fick du säkert reda på idag,hoppas det gick bra!



Håller med dig om internet,känns ju som att man känner dig men ändå gör man inte det...eller?Klurigt! Jag ska iaf bli bättre på att kommentera med tanke på att jag läser din blogg så mycket,så kommer du kanske lära känna mig lite också... :)

Du är en härlig tjej!

2009-01-13 @ 13:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback