stjärnorna lyser i taket

låt den rätte komma in var en av de bästa filmerna jag sett. satt klistrad från början till slut, helt fast. vilken underbart vacker film. för ja, vacker är verkligen det rätta ordet. jag känner mig helt underlig i kroppen. känns som jag är i trans, haha. då har man verkligen blivit påverkad. men helt klart positivt.

snart är det läggdax, jag vill läsa, mysa under täcket och prata massa kärlek med alexander. jag saknar honom så det gör ont i hjärtat. längtar tills imorgon när jag hör hur han sätter nyckeln i låset och vrider om och springer in till mig och pussar på mig. då blir jag varm i hela kroppen. att vara nära honom är det bästa jag vet. i hela livet.

nu har lampan varit tänd i sovrummet, alltså kommer jag somna med en lysande stjärnhimmel. älskar dom. precis som när man var liten. man blir aldrig för stor för att ha stjärnor som lyser i taket.

imorgon är det tisdag! och jag känner på mig att det kommer bli en underbar dag!

ni är så fina, glöm aldrig det! sov så gott! <3





Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du tagit ur din piercing i läppen?

2009-01-27 @ 00:54:00
Postat av: Ia Darling

Jag tycker att personlig coach låter som ett arbete för dig :) Hur lång är utbildningen?



Jag och P älskade Låt den rätte komma in, och vi var som du i "trans" i flera dagar efter. Dialogen var underbar för att inte tala om fotot! Helt klart en film vi måste ha i hyllan när den kommer ut som köpes :)

2009-01-27 @ 10:22:55
URL: http://iadarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback