sunday!

åh hej allihopa! hoppas ni sovit gott? det har jag! för gott. det är ingen hit att alexander är sådär varm och mysig när klockan ringer.. det är mycket mysigare att ligga kvar än att gå upp. så nio när klockan ringde somnade jag om! imorgon blir det till att ställa många alarm, så jag kommer upp! för imorgon måste jag ju upp, då spelar det ingen roll hur mysig alexander än är.. och hur varm sängen är..! (:

jag sitter och dricker en hallonsmoothie.. lite mellis sådär. sen blir det middag ikväll. saffrans risotto med soltorkade tomater. låter himla spännande! tycker ni inte? (: det börjar redan bli mörkt ute. och jag tänkte göra det mysigt med tända ljus och lite mysig musik! om en halvtimme ska baby upp och då ska jag göra frukost till honom!

nu på dagen har jag suttit och läst om massa information om när man bygger hus. vi har hittat ett företag som bygger allt på plats och det känns mer ordentligt än dom här plockepinn husen som jag kallar dom, när väggarna byggs på en fabrik och bara sätts på plats.. det här företaget gör inga likadana hus, utan man sitter med en arktitekt och ritar huset från grunden. huset ska passa som handen i handsken som dom fint beskriver det (: och dom lovar att dom inte är dyrast på marknaden heller.. inte billigast, men inte dyras heller. igår låg jag och gjorde massa ritningar som vi pratat om och idag har jag över tusen bilder i min inspirationsmapp för "hus" det här är någonting vi verkligen brinner för och det är någonting vi kommer genomföra inom loppet av fem, sex år. var så säkra! det är skönt när man är så säker på vard man vill. då är det lättare att ta sig dit!



en av detaljerna är högt i tak på vissa ställen.



Kommentarer
Postat av: Johanna

jag hoppas att du kommer fortsätta blogga, så att man får hänga på lite halvt under bygget av huset, och inredningen framför allt! :)



kram

2009-01-11 @ 14:57:32
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Pinar

Älskar höga tak! Fast det är så jobbigt att värma upp ett hus med högt tak :/ Vi har högt tak i ett av våra hus i Turkiet och det är pain in the ass på vintern :)

2009-01-11 @ 20:47:44
URL: http://nooshis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback