today is a good day!

det vill jag lova. idag har jag haft en riktigt bra dag (: kom till lyra i tid, fick dock ett sms att det var inställt 30 min innan jag skulle vara där, men jag gick ändå och pratade med studievägledaren, ikväll ska jag söka in på engelska på nti distans och sen är det bara att sätta i gång i princip (: varför dra ut på det lixom? bara att ta klivet och börja! yepp!

sen ringde jag mami och frågade om jag skulle hoppa av bussen i huddinge centrum så vi kunde fika tillsammans och det ville hon (: riktigt riktigt mysigt att få krama om mamma och sitta och prata på fiket. jag åt lite lunch och drack te och hon åt morotskaka och drack en latte! träffade en kompis till henne där som tipsade om en kille som är jättebra på att tyda framtiden, jag har alltid tyckt att sånt varit intresant. hon hade skrivit till honom massa gånger när hon haft funderingar och problem att välja väg i livet och fått fantastiska svar tillbaka för 300 kr! låter riktigt bra. jag ska skriva ett brev om mig själv och vad jag vill reda ut. bla med val av utbildning mm. hade varit skönt att veta om det kommer fungera eller inte (:

sen gick vi på shoppingrunda och jag shoppade ett par timberland kängor i mocka och skinn med fårskinn inuti. riktigt varma och sköna. ett kap då de var nersatta från 999 kr till halva priset (: kastade mina kängor jag hade innan som läckte och snörade på mig dom nya fina skorna! passar bra till fjällräven jackan också (: mm! och dom här är vattentäta, perfekt!

baby hämtade upp mig vid bussen och vi åkte och handlade på ica. hade ett presentkort på ica för 250 kr och man får inte tillbaka om man handlar för mindre.. tror ni inte att vi handlade för 250 kr på kronan :P vad är chanserna lixom? utan att kolla på priserna och så. hah (: just nu håller vi på att göra grönsakssoppa med broccoli, lök, blomkål, potatis och morötter och vitlök, kokar upp det i vatten och grönsaksbuljong och sen mixar vi allt så blir det en fruktansvärt god soppa som är nyttig och billig (:

ikväll ska jag kolla lite på tv, design tomas och simon kommer och sen ska jag skicka in ansökan till nti också. sen tar jag det lugnt. imorgon är det svomorgon, ska till tandläkaren vid halv sex på kvällen och sen äter jag hos mamma och sen blir det myskväll med henne hos mig senare (:

hörs senare! ha det så bra sålänge! puss&kram! (:



mina nya skor, fast mina är svarta och lägre (:




Kommentarer
Postat av: carin

:) trevligt med engelska. Jag läste också på NTI, jag har en bok för engelska B om du ska läsa den kursen. Hojta till om du vill köpa boken :) Kram

2009-01-26 @ 15:49:58
URL: http://carinparin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill tipsa dig om den nya gratis supersidan FREESTREET helt ny jättelätt att värva.



Du får presentkort från NELLY eller et SUPERPRESENTKORT där du själv kan välja butik.



Ta chansen helt gratis och jättelätt



http://www.freestreet.se/?r=135

2009-01-26 @ 16:15:52
Postat av: Pinar

Fanny :D! Du tränar väl på friskis?

Puuss

2009-01-26 @ 17:55:29
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Lina

åh, dom skorna är härliga! jag har också varit och tittat och klämt på dom - men när dom fortfarande kostade 1000! kändes liiite dyrt då :-)

2009-01-26 @ 20:18:55
URL: http://lina-n.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback