tröött

jag är så trött så det känns som att jag ska tuppa av vilken sekund som helst, haha. efter lyra gick jag och fikade och läste en plaza tidning. jag satt nästan med nästan nere i bordet för jag satt och halvsov ^^ sen ringde alarmet och det var dax för läkartid. det blev ett bra samtal med min läkare. och ikväll är första kvällen utan ena medicinen jag ätit i över tre år. riktigt skönt att klara sig utan måste jag säga! att känna sig så pass stabil. en nyfunnen känsla hos mig, som jag verkligen gillar (: sen om några månader trappar jag ner på den andra. min antidepresiva.. får vi se om jag blir helt upp och ner och kryper i ide eller är lika glad som nu. enligt läkaren så är det sällan man mår sämre om man gjort positiva förändringar i sitt liv och det har ju jag verkligen. så det ska nog gå bra! (:

ska verkligen försöka hålla mig vaken tills tio, sen kommer jag stupa i sängen. riktigt skönt att få sova. det blir en lugn kväll med film och mys under en filt. älsklingen sista natt och det är jag så himla glad för :D imorgon efter vårat samtal på lyra åker vi och handlar tapeter. om vi hittar några vill säga (:

ving ringde idag och berättade att 1800 kr kommer sättas in på mitt konto. man tackar och bugar. det var nämligen så att säljaren som sålde thailandsresan till oss lovade oss badkar på rummet och det var det inte när vi kom fram. och jag som aldrig kan hålla tyst och måste klaga om det är någonting som känns fel.. så jag och alex skrev ett mejl och vi fick en ersättning från dom nu. härligt. in på sparkontot går dom.

ska kika lite på tapeter nu och göra min månadsbutget. gör ni sånt? så ni vet vart alla pengar tar vägen? himla bra sätt faktiskt. då kan man lättare dra ner på onödigt.. i okt tex hade jag och alex "övriga" utgifter på över elva tusen kr. och man fattar inte vart pengarna tagit vägen?! men det är fik hit och äta lunch ute, lite inredning och så poff har pengarna slukats upp. jag kan säga att dom pengarna vi la på övrigt läggs in på ett sparkonto nu istället. och det känns mycket bättre (:

vi hörs senare. ta hand om er. puss&kram (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback