detox

hej allihopa! (:

hoppas ni mår bra! jag ska snart sätta igång och måla de sista på väggen i vardagsrummet, sen börjar jag städa. älsklingen min är och handlar till middagen ikväll. blir en av mina favoriträtter som finns i kokboken gi-dag för dag. ska slänga upp receptet här sen tänkte jag, för det är sjukligt gott! och nyttigt då (:

vi har varit på gymmet i 1,5 timme och tränat. var helt slut efteråt men sprang iallafall en kvart på löpbandet, sen säckade jag nästan ihop! men det är skönt att träna och roligt när man ser resultat, har fått så mycket bättre hållning och blivit smalare, magen är platt och man ser massa muskler. whi ^^

efter gymmet gick vi in snabbt i farsta centrum och in på hälsobutiken och köpte en detox kur. ska dricka kuren nu i 20 dagar och bli av med massa gifter. jag vill och är väldigt mån om min kropp och hälsa. och jag har velat pröva på detox (utrensning av slagg och gifter i kroppen) länge, nu idag startar jag. man ska blanda ut 15 ml vätska med 1 liter vatten och dricka under dagens lopp. får vi se hur kissnödig jag blir då (: hon i affären sa att man skulle bli riktigt kissnödig. men känna sig lättare, piggare och gladare bara efter någon dag. en kur för 20 dagar kostade 230 kr. alex ska också köra en kur (: här kan ni läsa om detoxkuren.

dax att börja måla nu! vi hörs nog inte förens i kväll.. gäster och allt ni vet. imorgon kommer nadia hit på tjejkväll. mysigt! vi ska sy, äta middag, fika, kolla film och bara mysa! älsklingen ska åka och tvätta bilen på hans föräldrars uppfart, invändigt och utvändigt. så när han pysslar med sitt, så kommer nadia hit (: mys!

ha en jättebra kväll nu, så hörs vi senare. puss&kram <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback