fäääärdig.

nu är väggen helt klar! blev fler ränder än vad jag räknade med från början så det har tagit sin lilla tid. men gud vad jag är nöjd! älskar ränder. är inne i en randig period, även på kläder.. (: med det är ju så fint! och extra roligt när jag målat den själv.. och det inte är en randig tapet.

älsklingen kom hem nyss. han står och borstar tänderna med nya eltandborsten. den är riktigt bra. när man har borstat med en eltandborste känns det inte som att man har borstat tänderna innan.. det blir jätterent och det känns mycket renare. så nöjda är vi! jag har en egen liten borste som jag kopplar på (: så vi kan dela.

är helt slut nu, så det ska bli riktigt skönt att sova. ska ligga på spikmattan, den somnar jag alltid på som en stock. sen vaknar jag efter någon halvtimme och tar bort den, sen sover jag som en sten hela natten. skönt! imorgon är det lördag och nadia kommer ju hit senare på kvällen. på dagen ska vi träna på gymmet och sen får vi se vad dagen bjuder på. älsklingen ska iallafall tvätta bilen osv. (: jag ska nog lyssna på bok nr 3 i twilight serien som släpptes i förrgår. har lyssnat en stund nu på kvällen. verkar riktigt bra!

fick hem ett h&m paket idag också som jag längtat efter. beställde två uppsättningar med svarta påslakan med vita prickar, lite linnen och kudden ni ser på bilden i mörkgrått med en vit sjua. fin va (:

nej, nu ska jag tvätta av sminket och sätta mig och kramas lite med min älskade make innan vi kryper ner i sängen. varva ner lite.

sov så gott nu. så hörs vi mer imorgon <3 puss&kram (:





Kommentarer
Postat av: Alexander

Väggen blev verkligen jättefin, vi får ta med oss den sen när vi flyttar :)

2009-07-25 @ 01:04:35
Postat av: Petra

Ja, verkligen jättefin blev den! Gillar hur det blänker av silverränderna. Du borde känna dig riktigt nöjd!



Kram kram

2009-07-25 @ 08:50:50
Postat av: fanny

alexander: du är så söt älskling :p det får vi göra <3



petra: tack gumman! ja, dom blev jättefina! hoppas du mår bra :) kram

2009-07-25 @ 15:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback