fix!

nu är vi hemma. jag är helt skakig i armarna. men det går nog över snart (: det hoppas jag.. för jag ska måla väggen i vardagsrummet, haha.. älsklingen ska hoppa in i duschen och jag väntar tills han är klar, sen ska vi sätta igång. det som ska fixas är;

- måla klart väggen i vardagsrummet
- såga och lägga resten av balkonggolvet
- byta lampor i spottarna i köket
- fixa och koppla ihop spottarna i vardagsrummet
- måla listkanterna vita

så det är lite att fixa med (: men det går fort. sen ska vi göra oss iordning och åka till mami. umgås med henne och kolla på film, hoppas det finns något bra att se.. ska ner till videobutiken. som ni vet så är jag ett film-freak som sett det mesta.. så det är inte så kul att hyra film med mig ^^ men något ska vi nog hitta! (:

ska planera lite kök nu. vi har redan börjat planera nästa renovering efter köket, som är hallen. det ska slitas ner på väggarna till "botten" och sen ska vi sätta upp renoveringstapet eller gipsskivor, spackla, måla vitt på väggarna och måla taket vitt (vi målar taket vitt i alla rum vi renoverar, det blir riktigt bra) sen ska vi lägga klinkers, trägolv i halva hallen och klinkers i andra halvan, vi ska slita ut de inbyggda garderoberna och sätta in skjutdörrar från golv till tak i vitt högglans och sänka ner taket med spottar. kommer bli grymt!

nej nu ska jag planera kök (: hörs sen! puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback