God morgon lördag!

kvällen igår var verkligen mysig. vi stod och höll om varandra hela konserten och bara myste. gungade med och tittade på alla glada och fulla människor i alla möjliga åldrar. dom äldsta var runt 55 år. tror dom var där mest för thåström (: anna ternheim var så mycket bättre live än på skiva och jag är glad att vi gick och lyssnade! när thåström spelade började det spöregna, men vad gjorde det? alla var lika glada ändå. jag fick låna älsklingen keps och han satt på sig sin luva, sen stod vi där i regnet och kramades. så himla mysigt. en underbar kväll. tack älskling <3

vi kom i säng runt ett, innan satt vi i vardagsrummet med tända ljus och drack te. alex kliade mig i håret och drog mig i öronsnibben (sånt somnar jag av) och det gjorde jag också. sen var det bara att maka sig upp, borsta tänderna och dyka i säng. har precis ätit frukost och nu sitter jag här redo för slutprovet i psykologi A. känns lite pirrigt. men det ska gå bra, det vet jag (: har ju pluggat som bara den.. så.

mamma och adolf kommer runt fyra, vi ska vara adolf-vakt ikväll (: mamma ska iväg på spökrunda i gamla stan med min mormor, det var våran present till mormor när hon fyllde år. dom gillar sånt där, så dom ser fram emot det mycket (: vi ska iväg till alexanders kompis och grilla. vi blir massa kompisar och det ska bli jättemysigt. ska köpa kött och göra någon sallad och ta med. mums!

men nu är det som sagt prov som ska skrivas. sen ska vi lägga resten av golvet på balkongen (: har målat hela golvet under svart. vi funderade på först att bara ha det svart.. men med frömjöler osv. så kändes det bättre med trätrall ^^ det sticker upp svarta kanter på sidorna dock, jättefint! (: ni ska få se sen såklart.

ha nu en bra dag! ta hand om er (: så hörs vi senare. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Marielle

vad gulligt det lät att bli dragen i örsnibben hihi. I morgon kommer Anna Ternheim spela här hos oss. Vill på det men vet inte om det går då jag har min lilla Alve på 1mån som måste med mig då jag har maten. Vinga går ju att lämna bort en stund.

2009-07-04 @ 12:58:39
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback