HELG!

lyckligare än lyckligast. jag är trött som en liten apa, men det gör ingenting. för det är helg och semester i två veckor (: underbart. och det bästa av allt - min kärlek sitter här brevid mig och är gosig (: vi äter lite smågodis och dricker en alkoholfri drink. jättegott. min tuss är så gullig som fixade det. lite fredagsmys sådär.

snart ska jag måla ett varv med svart färg ute på balkongen, och sen ska vi börja lägga golvet. hann aldrig med slutprovet idag, hade bara blivit enormt stressigt, så jag bytte dag. fixa på balkongen idag och imorgon går jag upp runt nio, tio och äter frukost, sen sätter jag mig och fixar det där. så jag har det gjort. det ska vara inlämnat på söndag innan kl 00.00 så jag är inte ute i sista sekund iallafall (;

idag har jag fått färg, härligt! utan att ens anstränga mig. jag gillar inte att ligga och pressa på stranden. jag ligger hellre i skuggan.. men när man går ute kan man ju inte bara gå och stå i skuggan, haa. så färg har jag fått. och prickar i hela ansiktet. har så mycket mer fräknar nu än förra sommaren. men så är det med mamma också. för varje år så får hon mer. och nu har jag i hela fejset.. fint (: sommrigt om inte annat.

jag är happy att det inte regnar längre. konserten är ju ikväll och det hade varit lite småtrist om det spöregnade och åskade. när jag stod och väntade på bussen imorse så slog blixten ner i en lyktstolpe 30 m ifrån busskuren. det small och jag vart skiträdd.. fast räddast blev nog kvinnan som stod brevid mig.. hon fick ju nästan hjärtatack stackarn.. ): sen när vi satt på bussen svajade den så mycket av allt regn och blåst och åskan slog ner i bussen flera ggr. så obehagligt. men jag lever.. kände mig helt elektrisk i kroppen.. usch. det slutade regna tills jag var framme iallafall.

ska måla lite på balkongen nu, vi hörs senare ikväll, eller imorgon. ikväll ska vi mysa och lyssna på två underbara musiker. längtar! och innan det ska vi äta pizza. det var år och dar sen..

ha en jättemysig fredag! <3 puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Petra

Hej!



Ha en härlig helg och en trevlig kväll med mycket bra musik! Underbart med ett par dagars ledighet!



Kram

2009-07-03 @ 19:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback