hemmaspa

har precis kommit ut ur duschen. varje lördag gör jag en liten renovering av kroppen och det gör gott för själen också ska jag säga (: idag blev det fixa fötterna, fila och fixa naglarna. sen gjorde jag inpackning i håret och la en lermask från lush, riktigt skönt. duschade varmt och avslutade med nästan iskallt vatten. då stänger sig alla porer och man får inte lika fett hår. pörfekt ^^

älsklingen och jag åt jättegod middag blev fullkorns pasta med karl-johan svamp, vitlök, färsk spenat och creme fraish, knaperstekt bacon och stark riven ost till. mycket gott. hittade receptet i elle mat och vin som jag prenumenerar på. så nu är jag redo för en mysig kväll med min mamma (: hon skulle egentligen inte kommit, men ringde mig nu för ett tag sen och sa "jag är påväg nu" och lät glad. och det blev jag också. för ikväll vill jag inte sitta ensam. det blir film såklart, det gör vi alltid när mamma är här. sen ska jag efter att hon åkt hem lyssna vidare på ljudboken "new moon" andra delen i twilight serien av böcker. helt galet spännande och jag låg vaken till fyra i natt innan jag förstod vad klockan var och stängde av laptopen. så ikväll tar jag inte med datorn in till sängen, haha. blev inte så bra som sagt (;

ska försöka att komma i säng tidigt ikväll. eller tidigare iallafall. imorgon ska vi till röda cafét vid vattnet och fika. hoppas på fint väder (: annars tar vi ett fik som man kan sitta inomhus. mysigt ska det bli iallafall.

ska ta och plocka lite i köket. storstädade köket idag och skurade all kakel osv. men nu är det kaos igen efter middagen, så.. nu ska jag fixa med det, sen kommer ju mami, så vi hörs senare (:

ha en jättemysig kväll. gosa ordentligt.

puss&kram! (:




Kommentarer
Postat av: Hanna

Ojoj, kl 4? Brukar ibland somna med ljudbok, men då i mina walkman lurar, skulle nog vara jobbigt för sambon att sova annars;) Ha en fin kväll!

2009-07-11 @ 21:35:05
URL: http://greenrealm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback