home.

gud vad jag är trött. ni vet sådär så man bara fastnar med blicker överallt och det svider i ögonen. jag ska vila ikväll. ställde in med tjejerna, så vi ska ses någon annan dag snart. ev. fika imorgon på något mysigt fik. älsklingen kommer ändå sova på dagen, och på kvällen imorgon blir det myspys kväll tillsammans med film och bara ta det lugnt. nu efter i natt kommer alle ha tre veckors semester, helt underbart. vad mysigt det ska blir  ska åka ut till landet nästa vecka bla. och bio blir det, bada förhoppningsvis. mys!

han åkte precis och jag ska bara vila en stund innan jag duschar och hoppar i slappis kläder, ska kolla på film tänkte jag. skönt att bara vila. som sagt, sjukt trött efter idag. vi hade det jättemysigt jag och helena. träffades vid centralen och gick och handlade varsinn sallad och sen tog vi bussen till skansen. där promenerade vi runt, tittade på djuren och sen satt vi oss på en filt som helena tagit med sig i skuggan och pratade och åt lunch. riktigt mysigt! tack för idag hjärtat <3 sen kom alexander och hämtade mig och så åkte vi hem och lagade middag och dammsög osv. (: och nu har han precis åkt.

ska kolla runt lite bloggar och sen duscha (: ha en jättemysig kväll. och förlåt för så dålig uppdatering. men solen skiner och då vill man ju vara ute och ha det bra (: ni förstår vet jag!

puss&kram. hörs senare.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback