ingen kan älska som vi.


en av de första låtarna jag och alexander lyssnade mycket på..

jag sitter ensam hemma nu, mamma och adolf gick för en stund sen och nu är det bara jag och katterna här hemma. tänkte krypa ner i sängen snart. men först ska jag bara sätta mig i soffan, titta på ljusen när dom brinner ut och slappna av. brukar alltid försöka göra det innan jag lägger mig i sängen. dator och tv är ett stressmoment som man ska försöka undvika precis innan man lägger huvudet på kudden, så man sover bättre!

jag duschade innan och har nytvättad pyjamas på mig. fick en grå pyjamas från organic cotton av mamma för ett tag sen och jag älskar den. bor i den på kvällarna och nu har jag köpt en till (: var tvungen och 198 kr var ett bra pris med tanke på kvaliten. Hellre kvalite än kvantitet. (: jag har faktiskt slutat köpa kläder på rea.. man köper bara så himla mycket onödigt. nej, hellre lägger jag mer pengar på saker och ting som jag verkligen tycker om. samma sak med inredning. och har jag inte pengarna, nej men då sparar jag hellre ihop till det jag verkligen vill ha (:

saknar alexander så himla mycket. känner mig galet tom utan hans närvaro. allt känns komplett när han är nära och när han inte är det känns allt bara tomt. ingen kan älska som vi. längtar tills du kommer hem i morgon bitti. det är det bästa på hela dagen. när du kysser mig och viskar att du älskar mig. helt underbart.

ska öppna nya topp hälsa som damp ner i brevlådan häromdagen och läsa! alltid lika uppskattat när den kommer (: älskar den tidningen. ni som inte redan läst den - läs den! det är inte bara massa bantningstips som många andra hälsotidningar utan massa måbra tips och personlig utvecklig, ni vet det som jag älskar och brinner för! (:

ska ta och borsta tänderna och slappna av en stund innan jag lägger mig i sängen. och ringa min kärlek <3

imorgon är det fredag! (: jag ska hem till en kompis på middag och sen blir det en lugn kväll med film. har ingen aning om vad det blir för väder imorgon på dagen? vi får se (: blir det regn så ska jag pyssla och blir det sol kanske jag tar en promenad till vattnet. vi får se! (:

sov så gott alla prinsar och prinsessor, dröm sött. <3

puss&kram!








Kommentarer
Postat av: Mysan

åh fick också min tidning idag kuuul:D

2009-07-10 @ 01:00:50
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Johanna

fanny. det här var en av de finaste bilderna jag sett. du är så fullkomligt vacker gumman! <3

2009-07-10 @ 11:12:28
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback