kärleksmums

vi har precis bakat kärleksmums (: jättemysigt att baka tillsammans. fort gick det också. och nu ska glasyren på kakan bara stelna! sen ska vi mumsa till lyxfällan som går kl 21 på tv. mys!

vi har legat och myst nedanför huset på dagen med katterna. vera är lugn så henne hade vi ute hela tiden när vi var där. och först hade vi lucifer med också. men han blev galen och skulle bara springa iväg.. ^^ sen hämtade älsklingen måns och lämnade lucifer hemma. det gick bra ett tag, sen blev han vild också. jag satt och ritade planlösning på villan vi ska bygga om några år. vi pratar ofta om den, vilka finesser och sånt vi vill ha. bla. ett system så det blir extra bra och frisk luft i huset. sånt tycker vi är viktigt! ska bli riktigt mysigt att få börja planera mer på riktigt! och det är inte lång tid kvar nu (: längtar! men jag kommer sakna den här bostadsrätten riktigt mycket. den är riktigt mysig ska ni veta. tyvärr syns det ju inte alls lika bra på kort.. men ni har ju sett lite iallafall (:

sitter och ska kolla recept tills på fredag när vi får finbesök av alles bror och alles mormor. elle mat och vin har riktigt bra och lite "finare" maträtter. lite mer exlusiva. sånt gillar vi  och det är roligt att laga lite mer avancerad mat. jag älskar som ni säkert vet att laga mat!

gav älsklingen en present idag.. han borstar tänderna så himla hårt och jag är orolig såklart. så idag fick han en eltandborste från braun som jag köpt för ett tag sen (: han blev jätteglad. hoppas den är bra. för att få en "bra" ska man tydligen lägga runt femhundra och eftersom den kostade dubbelt måste den vara jääättebra. haha (; så nu slipper jag vara orolig och ligga och ropa "ääääälskling, du boooorstar föööör håååårt" från sängen, haha

ska göra lite te nu och skära upp varsinn bit kärleksmums och tända ljus. har satt upp tre ljuslyktor på väggen i vardagsrummet. blev så mysigt (:

ha en jättemysig kväll nu. puss&kram






Kommentarer
Postat av: Pinar

Va läskigt, jag bakade kärleksmums, eller mockarutor som jag kallar det två dagar innan er :D

2009-07-24 @ 00:31:23
URL: http://nooshis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback