lugn och ro.

god kväll vänner. eller ska jag säga natt? klockan är över tolv och jag sitter i pyjamas och tofflor uppkrypen i mysiga divanen. det är sällan jag sitter här. konstigt egentligen när den är så skön. lyssnar på lugn musik och myser med katterna. jag är verkligen lycklig just nu. harmoni i hela kroppen. total lycka. när sånt här händer så uppskattar man allt man har så himla mycket mer. och det gör jag verkligen. med precis allt. min familj är komplett igen och jag kan inte vara lyckligare. allt är precis så som det ska vara. och ännu bättre.

lucifer, jag, alexander och helena satt på akuten från sex till nio, sen var det våran tur. vi skrev in oss vid fyra och sen åkte vi hem och lagade middagen, och kom tillbaka, sjuksyrran tyckte inte det var någon idé att vi satt där. så vi åkte hem, åt och sen åkte vi in igen. satt som sagt till nio, sen fick vi komma in. hon klämde på honom och lyssnade på hans lilla hjärta. allt såg bra ut. vilken mirakelkatt. min kämpe! vi rönkade honom och allt såg bara bra ut. kalaset gick på nästan tretusen kr. glad att vi har våra katter försäkrade säger jag bara. men nu är det inte det som spelar någon som helst roll. han lever, han är oskadd och han är hemma. och det gör mig till den lyckligaste! <3 jag går och tittar till honom hela tiden. måste få snusa på honom, stryka honom över pälsen och säga hur mycket jag älskar honom. han sussar nu. vi gav katterna deras favorit mjukmat som dom får på helger och det gick ner. han har ätit torrfoder och går på toaletten, så allt är som det ska. älskade lucifer.

vi kom hem vid tio, då gjorde vi iordning fika, te och hällde upp lantchips och tände massa ljus. sen valde jag och helena en riktigt tjejfilm - the women och sen satt vi oss tre och tittade, åt ben&jerry och myste. älsklingen tyckte filmen var lite för tjejig så han satt sig och spelade spel på datorn (; och nu kör alle hem helena. jag ville vara hemma med lucifer. bara få se att han mår bra. jag kommer bli en riktig hönsmamma sen när vi skaffar barn! haha. hur som helst. ska snart hänga lite tvätt, borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa på en ny bok jag fick hem idag. rum för dig heter den. jag läser bara såna böcker. självhjälps böcker och må bra böcker. jag är så mån om mig själv. vill äta nyttigt, träna, rena kroppen inifrån, ja ta hand om mig själv. både psykist och fysiskt. det är jätteviktigt för mig.. så den boken ska jag sätta tänderna i snart. skönt att kunna sova bättre i natt. det känns helt overkligt att han är hemma... GLAD!

så nu blev ni lite uppdaterade. tack igen för att ni brytt er så mycket. man märker verkligen vilka som verkligen finns där för en. underbara ni. <3

sov så gott nu. och dröm sött! imorgon är det lördag! jag ska nog åka och träna på gymmet. eller inte. för jag kom på att det är sommarstängt. men en powerwalk låter väl bra? (: med musik i öronen. älsklingen ska hem till sina föräldrar imorgon en stund, så då ska jag ut och gå! det blir finemang! måste ladda upp nu. för på måndag börjar jag plugga igen. var inne och kikade på kursplanen. vill ni veta något galet..? vi kommer ha ett delprov VARJE vecka i fem veckor och sen är det slutprov. haha. 5 inlämningsarbeten och läsa ca 40 sidor varje dag. whiii. hoppas jag orkar. kommer bli helt insjunken. jag kan lixom inte göra någonting annat innan allt är klart. så om ni undrar varför jag är extremt tråkig i fem veckor så vet ni varför. (;

nej, nu ska jag fixa lite här hemma innan älsklingen kommer hem igen.

sov så gott. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Doris

Det kommer du klara, det är jag nästan övertygad om. Tillåt dig aldrig att halka efter bara, läs det första du gör varje dag, försök diskutera det du läser med folk runt omkring dig osv.



Hejja!

2009-08-01 @ 09:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback