morgondrinken.

hej på er. sovit gott? det har jag, men vaknade med värsta huvudvärken - detoxen som spökar! den rensar ut även slagg i huvudet och jag har ätit både den ena och andra medicinen i flera år.. som säkert rensas bort nu. hur som helst. för att göra detoxen optimal så ska man dricka ett glas med hettvatten och en pressad citron i. durt som bara den, men väldigt uppfriskande (: dessutom ökar förbränningen som bara den av drinken. bra för den som vill gå ner i vikt. alla som jag läst om som gjort den här detoxkuren har gått ner runt tre kg, alltså ett kg i veckan. bara massa skit som ska ut ur kroppen.. inte bra för mig som redan väger för lite för min längd, men vad gör man?

idag strålar solen (: underbart! vi ska göra oss iordning och åka in till söder och äta lunch på en mysig uteservering. deras grekiska sallad är riktigt god! så det ska bli jättemysigt (: är glad att vi hittar på så mycket tillsammans. det är värt så mycket mer än att slösa pengarna på annat. typ kläder..

...som jag inte köpt på lääänge. men jag har ju så det räcker och blir över  sen har vi blivit riktigt ekonomiska. jag hade ett sjukligt köpberoende för två år sen som satt mig i massa skulder. okej nu går det inte att jämföra med fallen som lyxfällan tar upp, men endå. helt onödiga pengar som bara fladdrade iväg på ingenting. när jag blev av med det beteéndet så har jag istället blivit helt tvärtom. jag har jättesvårt för att bara impulshandla och tänker väldigt långsiktigt. skulle aldrig i hela mitt liv ta någonting på avbetalningen igen. för usch vilka räntor. nu är allt avbetalat och jag har bara räkningar på sexhundra kr varje månad. lite skillnad från var det var för några år sen alltså (: men det är så vi vill ha det, för att lägga undan pengar till sparande känns så himla mycket bättre. vi kommer såklart gå med plus på bostadsrätten, det har vi redan gjort med 150.000 kr.. och vi är inte klara med renoveringarna än. sen ska vi vänta tills räntan är låg och då ska vi köpa villa. ibland är det bra att ha båda svärföräldrarna som jobbar på bank (: då får man massa bra tips. hur som helst. dit jag ville komma - jag är glad att jag har blivit så ekonomisk och inte bara handlar så fort jag har pengar. sen att vi bara köper saker vi verkligen vill ha. vill vi ha ett speciellt bord, ja då väntar vi tills vi har dom pengarna, och sen köper vi det. sålänge kan man fynda på blocket. gud vad jag svamlar.. hö.

kvällen igår var jättemysig, jag grät så jag skakade i slutet av filmen. gud vilken söt och sorlig film. se den! marely and me. vi gick och la oss efter filmen och somnade nästan på en gång. riktigt skönt!

ska dricka upp min sura drink nu och sen äta frukost. man ska vänta med att äta 30 min efter man druckit den..

ha en jättebra dag nu! så hörs vi senare! (: puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Mysan

gumman jag blev inspirerad av detoxen så jag vill också testa:) Var köper man det? :)

puss mitt hallon, du är guld<3

2009-07-26 @ 12:32:42
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jättebra insikt och kämpat! Det är ju ett beteende som är svårt att bryta.



Men jag undrar, vad har du för inkomst? Är det babykläder du syr? Eller studiemedel?

2009-07-26 @ 16:00:29
Postat av: fanny

anonym; tack så mycket. det värmer. jag är sjukskriven och har ersättning från FSK. aktivitetsersättning heter det jag får så dom betalar även mina aktiviteter som gymkort och kurser jag vill gå osv. men det har jag bara ett tag till, något år eller två, sen är det ju meningen att jag ska börja jobba/plugga på universitet (: studiemedel får jag inte ha, inte om jag har ersättning från FSK.

2009-07-26 @ 19:13:52
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback