morning!

god morgon! sovit gott? det har jag gjort. gick ner till källaren och hämtade mitt lite tunnare duntäcke i går och bäddade rent i sängen med nytumlade sängkläder. riktigt mysigt att sjunka ner bland lakanen! sov som en stock tills kl ringde vid elva. skönt med sovmorgon! njut!

älsklingen min håller på att göra frukost till oss och sen bär det av till gymmet. skönt att komma igång. idag ska vi träna bröst och axlar. jag gillar inte att träna axlar, det är fruktansvärt jobbigt.. men man kan ju inte hoppa över en muskelgrupp bara för att det är jobbigt.. ha. så idag är det de muskelgrupperna som ska få jobba! sen ska jag kuta på löpbandet. få upp flåset lite.

sen åker vi hem, duschar och har en fixar dag här hemma. vid sju ska vi hem till min mamma och hälsa på. hon åker till min morfar i österrike i tre veckor (igen..!) saknar henne så mycket när hon är borta, men tre veckor går fort! hoppas jag... hur som helst, det ska bli mysigt att få träffa henne och sen åker vi hem så får vi se vad kvällen bjuder på. sitter med ikea hom planner och planerar köket. så det kanske jag fortsätter med. och film? vi får se (:

hoppas ni får en underbar dag. idag är det en sån där burrig dag så man kan vara hemma och mysa massa! (: och tex baka. slänger upp ett gott recept på cupcakes!

puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Ja precis, jag känner också att 3 räcker för deras skull i en tvåa.. fast om det skulle va en katt som verkligen behöver ett hem skulle jag inte kunna säga nej. Vi har ju bara två katter nu och är på väg att skaffa en till, men får se hur det blir med det. Nej jag klarar mig inte heller utan djur. Vill jobba med djur sen. Behöver inte vara inpå djur, men kanske inom någon djurorganisation som hjälper djur eller så. Kram

2009-07-20 @ 12:05:24
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Emma

Heeej Fanny..Hoppas allting är bra med dej o med Alle =) hoppas att köksplaneringen går enligt allt ni vill...



Men jag tänkte bara fråga, ditt receot du just lagt upp på Cupe Cake Det stod om bakpulver. Men du glömde skriva HUR mycket. Alltså 2 ? Ska det vara tsk eller msk?? Det förekom aldrig. Men jag tror de ska vara tsk. Eller?? haha det såg lite kul ut och man började ju undra: Jaha får man välja mängd själv eller??? hahah



Ha de bäst och lycka till med renoveringen



Puss o Kram Emma (Tessans syster)

2009-07-20 @ 22:26:00
URL: http://mammatilltwo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback