nattugglor

god kväll på er. mår ni bra?

dagen och kvällen har varit mer än mysig tillsammans med mitt hjärta. vi har hånglat vart vi än har gått. haha. stannat stup i kvarten bara för att få kyssas och hålla om varandra. så mysigt att ha honom nära. och det är otroligt att vi är lika nykära nu som vi var för över tre år sen. jag kunde aldrig drömma om att det skulle kännas såhär bra. älskar vårat äktenskap. underbart minst sagt! och jag är så kär! you are the one.

vi spenderade dagen på klipporna vid vattnet och myste, läste och åt frukt. det skrev jag nog om innan tror jag.. senil (; sen åkte vi hem, lagade ceasarsallad med grillad kyckling och riven parmesanost. galet dyr ost, en liten bit för 60 kr. men den är så himla god. så den unnar vi oss till många maträtter (: satt på balkongen och mumsade och pratade om köksrenoveringen. tänkt snart sätter vi igång (: kommer bli toppen!

sen duschade vi, jag sminkade mig och sen gav vi oss iväg norr om stan och hälsade på älsklingens föräldrar en snabbis och sen åkte vi vidare till kista gallerian och gick hand i hand och tittade på kläder i olika affärer. älsklingen köpte en jättemysig grå hoodie till mig med svarta prickar. jätteskön. ska ha den på landet tänkte jag (: sen köpte jag en fotsalva från body shop med pepparmint doft som är riktigt bra för fossingarna. 2 hg "mammas mirakel" te från kahls kaffe och te handel och en "tvättboll" som man har i duschen (: älsklingen köpte lite smått och gott också. sen vid tjugo över nio gick vi och köpte popcorne och dricka och gick in på bion. jag bytte om till mjukiskläder innan bion och det var smart - ganska kallt inne i salongen. filmen var riktigt mysig och känslan satt kvar länge efteråt. älsklingen tyckte den var jättebra också och det glädje mig! (: sen åkte vi hem och när vi kom hem tände vi massa ljus och gjorde varsinn kopp te och låg i soffan, kramades och gav varandra fotmassage. myspys!

ska komma i säng nu. alle är och borstar tänderna och det ska jag också göra nu.. och ta bort sminket. sen dyka i säng och sova. imorgon ska vi upp, packa, äta frukost, duscha och sen åker vi till landet i norrtälje och åker båt, badar, slappar, solar, grillar och har mysigt (: kommer hem på söndagkväll.

jag bloggar nog imorgon, annars hörs vi igen på söndag.

ha det så bra tills dess! puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback