sista dagen.

god morgon!
 
idag är jag trööött. kroppen är nog redan inställd på semester, men en dag är det kvar. idag ska det skrivas slutprov och det är sista dagen på lyra på två hela veckor. skönt! nu ska vi ha en mysig semester och vila och njuta ordentligt!

har precis ätit upp min frukost och ska hoppa in i duschen snart. hoppas jag vaknar till lite för just nu är jag helt seg. ^^ ikväll är det konsert och vi har sett fram emot den så himla mycket. tror jag ska vila någon timme innan vi åker, så man orkar med hela kvällen. det är ju en dubbelkonsert, vet inte om det är anna ternheim eller thåström som kommer spela först. hur som helst så ska det bli jättemysigt (: kommer nog stupa i säng när vi kommer hem.

somnade gott igår runt ett. vi var ute och körde med bilen i sommarnatten och spelade hög musik och satt och sjöng. åkte längst hagarna med hästar och hade det mysigt. sen när vi kom hem gjorde vi oss iordning och jag fick en riktigt skön fotmassage. fötterna mår inte prima ballerina i mina flipflop. ska rota lite i skåpet efter ett par mer fotvänliga skor (:

nu ska jag hoppa in i duschen. ha en jättebra dag! njut! så hörs vi lite senare. puss&kram! (:



Kommentarer
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

Peace



PS. Ha en jätte bra dag du med :)

2009-07-03 @ 10:42:56
URL: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback