torsdag!

just nu sitter jag och äter frukost bestående av en kopp med mitt favorit te kalkstensdrömmar som finns hos NK's te och kaffe handel.. riktigt gott. två mackor med ost, en liten tallrik med omelett, prövade mitt nya micro egg från design torget - smidigt! och en liten youghurt med skogsbär. var riktigt hungrig! väntar på att nadia ska höra av sig så vi kan åka och fika,
sen är det massa mys med darlingen som står på schemat ikväll. funderar på om vi ska grilla i kväll. fläskfilé är väl gott att grilla va? och göra någon sallad till (: kanske aioli. den såsen är så god. ska höra med alle. och kväll ska vi se fired up, en komedi! myspys.

nästa vecka har jag bara lyra på tisdag, så det blev tre veckors semester för mig. helt underbart att alexander gått på semester nu - vilken tajming (: det blir landet till helgen skulle jag tro. vi måste bara hitta kattvakt, mamma är "tyvärr" i småland hos min barndomskompis och bästa vän tobias mamma och hälsar på. och vi vill inte att alexnaders föräldrar ska ha fem katter hemma att ta hand om.. dom har ju redan två från början ^^ det löser sig alltid. annars blir det en natt här och en natt där på landet. för en natt klarar dom sig.

tänkte förflytta mig ut till balkongen och läsa topp hälsa. den 22 juli släpps tredje twilight boken på ljudbok.. åh vad jag längtar! :D riktigt mysigt med ljudböcker.

vi hörs senare. ha en jättemysig dag! puss&kram (:




Kommentarer
Postat av: helena

Det bästa att grilla enligt mej!!

2009-07-16 @ 14:33:40
URL: http://sjoborg.blogg.se/
Postat av: helena

vi kanske kan hjälpa er med katterna om du vill men inte måns? Hur många dagar var det? Alles föräldrar kan kanske ta måns isf? Mne som sagt hur många dagar gäller det? är det denna helg?

2009-07-16 @ 14:37:06
URL: http://sjoborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback