3 år

Hej allihopa! hoppas ni mår bra! vi har haft en helt underbar bröllopsdag! så jag tänkte berätta lite om gårdagen (: vi ställde alarmet på tio, men jag ställde om mitt på nio, gick upp och gick till affären. köpte tårtbottnar, grädde och lite annat. gick till blomaffären och köpte tre stora röda rosor, ett kort och en nalle (: hon slog in allt i cellofan papper. sen gick jag hem.

när jag kom hem gick jag ut i köket och då hade alexander varit uppe och ställt fram en vas med mina favoritblommor och ett kort. blev så himla glad <3 han hade varit uppe och sen gått och lagt sig igen. sötnosen. (: jag bakade scones och gjorde hjärtbakelser. det var jättelätt. skar ut hjärtan av tårtbottnar, vispade grädde och hade i hallon, sen la jag ett lager med hallongrädde i mellan och ett över. hade på strössel osv. ni får se bilder här nere (: sen dukade jag fint och väckte min älskling med massa pussar i hela ansiket! han blev jätteglad och vi åt och myste.

sen duschade vi och stressade iväg till stan, parkerade vid nk och småsprang till kajen där båten stod och väntade. påvägen såg jag blondinbella och hennes nils, så jag sa hej och vi kramades och sen sa jag "vi har jättebråttom ska till en båt, vi firar våran bröllopsdag" hon sken upp och skrek "ååhh, grattis" så söt (: sen gick vi på båten och hade en jättemysig båtutflykt i stockholms skärgård. vi åkte komiskt nog förbi ett hus jag bloggade om förut. här hittar ni inlägget. vi åt lunch på båten och drack varm chocklad. riktigt mysigt.

sen åkte vi hem, eller vi gick till nk och köpte te innan och sen hem. jag klippte alex och sen hoppade vi in i duschen och fixade oss. sen kom mormor och mamma, mamma körde in oss till gamla stan där vi skulle äta och sen hämtade hon oss efter det (: vi gick till restaurangen och fick bord på ett jättemysigt ställe. dom grattade oss och sa att deras mål var att vi skulle få en riktigt mysig kväll. sött va (: vi beställde in varsitt glas rött, det är inte ofta vi dricker vin, men ibland är det riktigt gott (: fick lite bröd med någon god smörja på.. (; satt och myste och pratade. beställde in mat och det tog inte alls lång tid innan den kom. bra service! vi åt jättegod mat. bild här nedanför och skålade flera ggr. några tjejer uppträdde korta ggr med cancan och sång. jättemysig restaurang och god mat. lite väl saftiga priser tyvärr.. notan gick tillslut på tusen kr. men det var det värt! <3 sen åt vi efterätt, alexander tog olika sorters sorbet glass och jag creme bruleé med sorbet. gott gott. satt och pratade om framtiden och bara myste. känns overkligt att det redan gått tre år. och vad vi haft tre underbara år. jag ser verkligen fram emot att få leva mitt liv med alexander <3

sen kom mamma och hämtade oss och vi åkte hem, dansade till våran låt som vi dansade till på vårat bröllop också (: jättemysigt. sen kröp vi i säng och myste. somnade gott och vaknade vid elva. och har ätit frukost osv.

tack älskling för en jättemysig kväll. jag älskar dig <3











 







 






















Kommentarer
Postat av: Alexander

Jag hade en helt underbar dag igår älskling, tack för att du finns i mitt liv. Älskar dig verkligen. /Din

2009-06-07 @ 13:48:26
Postat av: Marielle

Men herregud vad rörd jag blir. Jag är verkligen en lipsill nu. Vackert och mysigt.

2009-06-07 @ 14:29:38
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag ler. Jag sitter verkligen och ler av dina ord. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, att vara en liten detalj i erat liv, skulle vara en bit perfektion. ni är så fina tillsammans, och det märks att det bara är Du & Han som existerar. Det är tack vare dig som jag förstått att det verkligen, verkligen finns en kärlek som är perfekt och fullkomligt magisk. Nu gäller det bara att hitta den!



GRATTIS till er båda! <3





(har du fått mitt mail?)



Puss gumman <3

2009-06-07 @ 18:36:54
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback