God morgon måndag!

hoppas ni sovit gott! (: vi vaknade vid åtta av att måns gormade.. en siames har ingen svag stämma om man säger så.. så han har väckt oss sen åtta. han ville väl bara säga att han hade spytt på bordet. kattskrälle. haha (; hur som helst. sovit har vi, och nu är vi vakna :D

kvällen igår var helt underbar.. vi åkte ut till nynäshamn och åt på en mysig båtrestaurang. jag åt plankstek (: sen åkte vi runt i bilen längst åkrarna och ängarna och tittade på rävar, hästar, vildsvin och älg. solnedgången var så vacker. och vattnet helt glasklart och stilla. vi åkte till ett fik som hade massa stolar och bord ute i deras äppelträdgård. tänk va underbart att sitta där under blommande äppelträd och fika. lite längre bort var det mysiga klippor man kunde bada från.. dit kommer jag och älsklingen helt klart åka i sommar. riktigt fint!

måndag och jag ska läsa i psykologi boken. det är tjugo sidor. tänkte läsa sidorna nu på dagen och sen ikväll, så det verkligen fastnar. har märkt att jag har ett ganska dåligt minne.. hm. så det ska jag göra (: för på fredag är det delprov. och det vill jag ju få bra på!

älsklingen min håller på att göra frukost. ska bli riktigt gott. jag är vrålhungrig. sen ska han iväg en stund och jag ska som sagt sätta mig och plugga. får se om jag går ut här utanför eller sitter inne. det ser soligt ut, men vet inte om det är varmt.. jaja (:

nej nu ska jag kika hotmailen och så.. vi hörs lite senare. puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback