God morgon!

hej allihopa!

hoppas ni sovit gott och att eran midsommarafton vart lyckad och mysig (: jag glömde såklart våran kamera.. men alexanders brorsa ska mejla över lite bilder senare. tur att det är någon i familjen som har en hjärna (; dagen och kvällen var jättemysig och trevlig. vi kom ut till rådmansö vid ett, då åt vi sill lunch.. med potatis, köttbullar.. ja ni vet, sånt som man typ äter på julbordet (: åt chockladtårta till efterätt..

..och sen satt jag mig och pluggade och skrev uppsats i fem timmar. nörd jag vet, misommarafton och allt. men jag som jag flera ggr sagt innan, vill få bra på det här. eller på allt som jag gör. håller på att finslipa just nu. undra hur många timmar jag lagt ner på den här uppsatsen.. ska erkänna att jag satt i två timmar när vi kom hem sen också.. haha. jag är rädd att alex ska tycka att jag är tråkig, men han tycker bara att jag är jätteduktig och han är stolt över mig. så det känns bra..
 
..efter pluggandet runt åtta grillades det marinerat skitgott kött. vi åt en färskpotatissallad till med marinad. gud så gott. med oliver och fetaost från london. smakade godare än godast. sen satt vi och myste och pratade. spelade en runda på piltavlan och sen vid tio tiden packade vi in oss i bilen, jag, älsklingen, christoffer och oliwer, alexander bröder. och poppade musik så öronen höll på att trilla av hela vägen hem. när vi åkte hem var det så sjukt underbart vackert ute. det var ett orangeljus över hela himlen det såg ut som att det brann. solen låg jättelågt och vid landsvägen sträckte sig blomsterängar och kohagar. helt fantastiskt vackert. synd att jag inte hade kamera. men bilden i huvudet är nog bättre än vad bilden på kameran hade blivit...

..när vi kom hem vet ni ju vad vi gjorde. jag satt och pluggade i två timmar och sen när klockan närmade sig två så gick vi och la oss. älsklingen höll om mig och berättade om våran första dejt. han har ett riktigt bra minne, kommer ihåg precis alla detaljer. vad vi åt, vad vi sa, hur vi såg ut.. (: han är så söt och det var så mysigt att ligga där och bara lyssna när han berättade. är så glad att vi har varandra. han är världens bästa! <3

ska kika runt lite på bloggar och mejlen, som jag inte hunnit och sen ska jag sätta mig och plugga, älsklingen gör frukost till oss sen när han vaknar, har ett glas med proviva här sålänge så jag inte dör.. han har en tendens att vara ganska trött :P jag pluggar hela dagen för att vi ska kunna ha myskväll ikväll. och på söndag blir det samma sak. heja. wish me luck!

så jag kommer sitta vid datorn, men vet inte när jag uppdaterar igen, ni får ursäkta min tråkighet. men det känns viktigare med skolan än bloggen.. felåt. uppdaterar i vilket fall som helst senare ikväll <3 ha en jättemysig dag nu och ta hand om varandra!

massa pussar&kramar //fanny.



Kommentarer
Postat av: Lillen

Vad mysigt ni haft det!

2009-06-20 @ 17:54:29
URL: http://lilooo.blogg.se/
Postat av: Tessan

Hihi.. Ja just det!

Hade glömt bort att det var du som såg till att jag skaffade en blogg, det är tack vare dig som jag har blogg :)

Jaså du vill veta vad jag ska hitta på för bus? haha :D

Jag är full av bus, om du bara visste gumman!

Saknar dig massor <3

Hoppas du mår bra?

Hälsa alex.



puss puss :)

2009-06-20 @ 23:21:58
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback