grillning och solnedgång

både dagen och kvällen har varit helt underbart mysigt. jag är så kär. efter tre år going fyra är jag fortfarande sådär pirrigt kär i magen. när han tittar på mig och håller om mig är jag i himlen. underbara alexander <3

vi har ätit glass i solen, kramats, pussats, myst. fixat lite ärenden (bla. lämnade vi in bumling lampan som kommer bli mattsvart. så fint och jag är skitnöjd med valet av färg, sen åkte vi och handlade en svart toalettsits på bauhaus och tittade på trätrall. glömde såklart mäta balkongen, så vi ska köpa golvet på onsdag) det blev jättefint i badrummet. ska fota imorgon! (:

vi har suttit på klipporna vid vattnet och grillat ikväll. mysigare kväll får man nog leta efter. solnedgången var helt underbar och det var du också älskling. <3 vi satt och myste, pratade och åt god mat. flintastek med egengjort potatissallad. riktugt gott. och nu har vi hyrt ondskan som vi ska se. kommer nog vara ganska trötta imorgon, men det får gå. ev. kollar vi bara på halva filmen. ska ta en dusch innan och bädda rent i sängen också. skönt! jag luktar grillrök i håret och om kläderna.

här kommer lite bilder från kvällen (: imorgon åker jag till lyra, ska läsa 50 sidor i psykologi boken och ha coachmöte. sen åker jag hem, möter upp min skatt som varit på landet och hjälpt sin pappa med båten, på kvällen ska vi träna!

sov så gott sen. puss&kram <3















 




Kommentarer
Postat av: Petra

Vilka fina bilder, och vilken lång lugg du har fått! ( : Finfint!



Kram på er

2009-06-23 @ 18:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback