kvällsfika med tända ljus

har haft en jättebra och mysig dag och nu ska det bli skönt att krypa ner i våran sköna säng under duntäcket och läsa topp hälsa som damp ner i går i brevlådan. man blir så glad av den. helt klart min favorit tidning. såklart blir det mys med hjärtat och sen ska vi sova. riktigt skönt! jag är trött ikväll.

dagen har bestått av plugg, åka till farsta och äta middag, gå en rund på ikea och handla lite bla vitt dra-på-lakan för vi hade bara två och byter sängkläder så ofta (: sen ett balkongbord som passar bra ihop med våra balkongstolar, lite ljus, vitt tyg (ska sy ett skynke till datorrummet) och några fler tallrikar i vitt från den serien vi redan har. och lite annat smått och gott (: sen åkte vi och storhandlade på coop som ni såg, och jag tror aldrig vi haft så mycket mat i kylen och frysen någonsin. men jag älskar det :D jag mår bättre när det är fullt därinne (:

vi har suttit och ätit skorpor med kardemumma smak med ost och druckit chocklad. tände ljus och dämpade all beslyning. så mysigt att bara vara och sitta och mysprata om dagen <3

klockan ringer vid halv sju imorgon. jag ska till lyra och intervjuas och ha coach samtal. plugga också om jag får någon lucka. sen åker jag hem till mamma och där väntar mysan på mig (: mamma hämtar henne i morgon i stan, för jag är ju inte hemma. sen åker vi hem hit och umågs, ska bli så mysigt att ha henne här i en vecka. älskade vän.

hörs mer imorgon, då ska ni få se bilder på platt-tvn som åkt upp på väggen (: blev jättebra.

sov så gott allihopa! puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback