mysig dag.

god kväll, eller snart god natt för oss (: hoppas ni mår bra och har haft en bra och mysig fredag. (jisses vilken lång menining..) vi har varit på bio nu på kvällen och sätt filmen "I love you, man" en av de gulligaste filmerna jag någonsin sätt, det blir absolut ett köp sen när den kommer ut på dvd. vi åt popcorne och smågodis. och hade jättemysigt (:

mamma kom och hämtade oss och körde hem oss, riktigt skönt att slippa sätta sig på både buss och tåg. tack mamsen! hon följde med oss upp och kikade på uppsatsen som jag ska skriva tills nästa fredag, måste få bolla lite och det känns skönt när mamma är så intresserad och fick mvg när hon läste psykologi a. och jag tänker bäst när jag bollar med andra.. annars fungerar det inte riktigt (;

idag på dagen var vi i farsta centrum och kollade i massa affärer, vi skippade stan, eftersom det spöregnade. jag pluggade på dagen och sen vid tre körde älsklingen oss till farsta och hämtade upp oss vid halv fem (: jag var och drog i den limegröna tyllkjolen på indiska igen (och la undan den för femtioelftegången) men jag vet inte.. jag har blivit så jäkla snål, speciellt när det gäller kläder. jag tycker det är kul.. men jag har så himla mycket redan.. men jag är skitsugen på den kjolen och har varit det lääänge nu.. så vi får se.. jag köpte den alltså inte idag heller ^^ och om jag köper den ska jag sy på en paljettrad (smal) med smaragdgröna paljetter.. jag älskar att pyssla och göra om kläder så dom blir finare. gah, nu måste jag få hem min symaskin...! men men, jag kom hem tomhänt (; men mysan shoppade!

vi har precis gjort te och tänt massa ljus, ska krypa upp i soffan och bara prata och mysa. sen ska vi nog sova. börjar bli trött. imorgon vet jag faktiskt inte vad vi ska göra. på kvällen är vi bortbjudna på middag hos min moster. och my hänger ju såklart med (: men på dagen har vi inget planerat ännu, får prata om det nu.

nu - fika och mysa med mysan (; puss&kram och sov så gott sen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback