myskväll

vi har mest bara myst runt här hemma ikväll jag och my. druckit kalkstensdrömste i stora temuggar, tänt ljus överallt och suttit i pyjamas med tofflor på. tittat på film och tv och pratat och myst <3 en lugn kväll, riktigt skönt. vi är påväg i säng snart, ska bara bädda till my i soffan, och jag ska borsta tänderna osv (:

imorgon ska jag till lyra och plugga stenhårt inför delprovet. kommer sitta från tio till ett, sen kommer my och möter upp mig och vi åker till stan och kikar lite i affärer. sen ska vi hem och jag ska skriva provet, har till söndagen på mig, men jag vill ha det "överstökat" så jag slipper ha det att tänka på! (: sen ska vi nog på bio i morgon kväll. får se. gröna lund ska vi hinna med också, men vi har nästan en vecka på oss. isf är det andra gången vi är på grönan tillsammans, får se om vi vågar gå in i spökhuset den här gången (; troligtvis inte. hah.

har piffat lite här hemma ikväll, satte utt det vita tyget provisorisk i datarummet, vek bara in den "fula" kanten, så nu ser dom sydda ut (; måste verkligen ta hem min symaskin från mamma. jag vill ju börja sy. speciellt barnkläderna jag ska börja med. får skylla på att jag har för många bollar i luften samtidigt och jag har nog fått för mig att jag har mer tid än vad jag har, haha. ibland önskar man att dygnet var längre än 24 timmar. hur som helst, kärleken, skolan och träningen går i första hand. sen skriva på boken. och när jag fått hem symaskinen även sy kläder. har fått massa gulliga mejl om läsare som gärna "lånar ut" sina barn till fotografering, så gulligt (: tack kära ni. det ska vi absolut göra. men först ska jag sy upp lite saker. har massa idéer och vissa av dom har jag inte sett någonstans.. så det ska bli kul.

sen har jag lagt ut den limegröna mattan på balkongen och monterat ihop balkongbordet och ställt ut stolarna och ljuslyktor, blev jättefint. och det kommer bli så fint sen när vi lagt golvet (: och fixat med mer piff. så kul att fixa.

nu börjar ögonen kännas tunga, ska hämta vatten, skaka täckena och sträcka lakanen och hjälpa my med soffan (:

sov så gott och dröm sött. imorgon vaknar vi till en ny bra dag! ny dag, nya möjligheter! glöm aldrig det.

puss&kram fanny.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback