myskväll

jag är nyduschad och sitter i en nytvättad pyjamas och tofflor. skönt. my håller på att lägga ansiktsmask och sen ska vi krypa upp i soffan och titta på film. så mysigt! jag är proppmätt. vi åt jättegod middag, kaneldoftande köttfärssås och sen ljummen fruktsallad till efterätt, så nu är vi jättemätta. phu. svårt att andas nästan. ^^

vi har mest myst runt här hemma. mysan var i farsta medans jag skrev provet och sprang några ärenden åt mig och kollade i affärer (: hon köpte en limegrön tyllkjol åt mig på indiska, är så glad för den. har kollat på den tusen ggr och lagt undan den flera ggr men aldrig köpt den. så nu känns det bra (: fick lite panik när vi var i stan och den var slut på indiska där.. så när my kom till farsta idag var det bara en kvar i xs.. och det var den jag skulle ha, så det var bra. ska nog ha den imorgon (: om det inte är sånt där roligt väder imorgon också. ): bajsväder. my pratade med sin mamma och dom har strålande sol i skåne, haha. vilken jäkla otur. på tisdag är det iallafall uppehåll och då ska vi gå på gröna lund :D kul. äta langos, åka karuseller tills vi mår illa och äta sockervadd. mums (:

ska välja ut en film nu och sen göra lite te. ska bli riktigt skönt att slappa i soffan. är jättetrött. ha en mysig kväll (: puss&kram.




Kommentarer
Postat av: Marielle

Ser gott ut:). Roligt att du delar med dig av recept.

2009-06-14 @ 22:46:24
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback