myskväll delux

hej alla. hoppas ni haft en mysig kväll. det kan jag lova er att vi verkligen har haft. jag är så glad att ha min älskling hemma hos mig och att han kommer vara det i en vecka nu, underbart! <3 saknat honom enormt mycket. vi gjorde fint här hemma, älsklingen dammsög, jag plockade undan och damm och våt torkade och sen lagade vi middag tillsammans, jag tände massa ljus i hela lägenheten och sen åt vi med mysig musik i bakrunden. riktigt myspys! (: sen pluggade jag i 2 timmar och vid tio satt vi oss i soffan med varsinn kopp te, jag åt en glass (päronsplitt) och älsklingen åt en dammsugare. tittade på "my bestfriends girl" en riktigt bra, mysig och rolig film. precis vad vi ville se (: efter filmen dansade vi runt till eftertextmusiken och kramades, låg och hånglade i soffan och myste.. pörfekt kväll med andra ord!

nu är vi snart påväg i säng. påtiden. ska upp imorgon vid nio och äta frukost, duscha och göra oss iordning. jag har redan valt vad jag ska ha på mig och den här hysterin runt att vara superduper fixad och köpa nya kläder bara för att det är midsommar går bort för mig. jag vill vara bekväm i det jag har på mig så det blir leggings, en mjuk ballong kjol med hög midja från hm trend och en svart och vit randig tröja. pop outfit (: får fota imorgon. vi åker ut till alex's föräldrars landställe, det tar två timmar ut med bil och det ska bli jättemysigt med midsommarmat, grillning och massa mys. ska ta med min laptopen och plugga lite också. måste finslipa på uppsatsen och gå igenom betygskriterierna för mvg. för ja, det har jag satsat på! som sagt, man ska sikta mot stjärnorna som jag brukar säga (:

nu ska jag gå och tvätta ansiket och smörja in mig med nattkrämen. sen krypa ner mellan lakanen och mysa med hjärtat, ligga på spikmattan (riktigt skönt för ryggen värker efter allt datorsittande och plugg) och läsa lite innan vi släcker lampan.

hoppas ni får en mysig midsommar. jag tar med mig systemkameran imorgon och fotar såklart. så får ni se bilder sen när vi kommer hem.

sov så gott och dröm sött! <3





Kommentarer
Postat av: Mysan

åh adolf är så söt. HUr mycket är det tillåtet att sakna någon? För jag saknar dig min snutt så mycket:(

2009-06-20 @ 17:47:14
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Malin

Åhh vad Mopsar är charmiga! Kram!

2009-06-22 @ 00:24:28
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback