nerd.

på riktigt. jag är en nerd. har suttit och pluggat i fyra timmar i sträck och insåg nu för en halvtimme sen att det är lördagskväll och jag egentligen skulle sitta i soffan och titta på film och äta godis. vad är det för fel på mig? hahaa.

hur som helst. kvällen är ung och det är ju bra. ska hoppa in duschen nu och smörja in mig och sen hoppa i en ny pyjamas (jag sover i pyjamas på sommaren med duntäcke.) knäpp jag vet ^^ hur som helst. ska rota lite i skafferiet för jag tror minsann att vi har lite gott där inne (: eller så tar jag bara en kopp te, vi får se.

har haft en jättemysig dag iallafall. solat, läst bok, myst med min älskling, vi åt jättegod middag på balkongen bestående av helstekt fläskfilé, klyftpotatis, tzatsiki och sallad. riktigt gott (: mysigt att kunna sitta ute också. nu är det verkligen sommar på rikitgt! satt och kollade på olika stugor som hyrs ut veckovis. hade varit så mysigt att hyra en stuga nära havet och åka iväg och grilla, bada, åka på utflykter och bara vara du och jag. vi ska iallafall bege oss till landet i en vecka och bada, sola och mysa massa, bara jag och alexander. ska bli jättemysigt. får se vilken vecka det blir bara.

förlåt för jättedålig uppdatering idag. får bli bättre. men jag ser på statestiken också att ni njuter av solen som jag gör (: man måste ju passa på!

nu - duscha sen myskväll med film <3

hörs lite senare! puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback