plugg plugg och så..

.. lite myskväll såklart (: jag är nästan klar med min uppsats. jag har skrivit allt, gått igenom kreterierna för både G, VG och MVG och gjort allt. yeey! Im proud! har suttit den i morse när jag vaknade med en timmes paus för grillning. alltså tolv timmar minus en.. och nu äntligen börjar jag bli klar.. och framför allt nöjd! jag är en petnoga och självkritisk person som har svårt att se att det jag gör är bra.. och duger. märks det? ha. men jag är glad att jag lägger ner så mycket tid. tänk om jag får ett MVG i den här kursen. då hade jag varit lycklig. fast lycklig, det är jag alltid ändå (:

älsklingen min sitter här brevid mig och läser igenom uppsatsen, måste få bolla lite. sen ska vi titta på film och ha myskväll. verkligen längtat. så mysigt! det var jättegott att grilla innan, mamma kom hit med adolf (han är ju hos oss nu gosfisen och det är så mysigt) vi har en eldstad utanför vårat hus i en lummig miljö med ett bord med bänkar. där satt vi och myste, tittade på elden, grillade flintastek och så hade jag gjort en färskpotatis sallad med; färskpotatis, rödlök, ruccoula, krispsallad, smulad fetaost och körsbärstomater. ringlade över olivolja, vit vins vinäger, havssalt och peppar. riktigt gott. satt och pratade och hade det trevligt! en riktigt bra kväll.

nu ska jag ägna mig åt min kärlek som har varit världens bästa och underbaraste idag som har storstädat här hemma, tvättat och fixat medans jag suttit och pluggat. han är guld värd. älskar dig finaste <3

nu - film, mys, kramar, te, tända ljus och gos med katter och hund (: sen tar vi en mysig runda med adolf innan vi sover.

ha en jättemysig kväll. puss&kram <3























Kommentarer
Postat av: Marielle

Fint med långa naglar på din mamma. Så måste jag fråga vart du köpt de fina tallrikarna o muggarna?? Vist är det plast så man kan ta med dem ut?

2009-06-21 @ 10:08:29
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback