sleepy

är riktigt trött idag, är mest som en gående zombie (; vi ska snart titta på film och det ska bli riktigt skönt att mysa i soffan och bara ta det lugnt. längtat! idag har vi varit och fikat hos tessan, åt jättegod sockerkaka som hon bakat och drack te (: sen åkte vi till farsta och kollade runt i någon timme innan älsklingen plockade upp oss med bilen. <3 jag hittade ett fruktfat på åhlens som jag velat ha innan men det kostade 299 har jag för mig och det kändes lite overkill.. så nu när det var nersatt till 75 kr blev jag lycklig (; köpte det och ett paket med svarta servetter med vita små pricka på. fina! (: riktigt roligt att shoppa inredning! mycket roligare än kläder ^^

när vi kom hem åt vi thaimat. här hittar ni receptet. jättegott. jag älskar starkmat (: det lukar alltid thaimat/stark mat när man kommer upp på våran våning :P hoppas grannarna också gillar det.. (; sen åkte vi på visning i trångsund centrum. vi ska inte flytta, men vi ville kolla på den. helt sjuk utsikt. 13 våningar och en altan som heter duga. penthous.. här kan ni se bilder. jag blev höjdrädd.. men det var riktigt fint. med lån och hyra skulle det gå på över 14.000 kr i månaden. sjukt. och inte värt det.. men kul att se (:

imorgon ska jag upp vid halv ått och åka till lyra och plugga i fyra timmar, sen åker jag in till stan och möter upp mysan, och vi ska gå på gröna lund imorgon för imorgon är (eller ska) det vara fint väder, whoho. det har regnat konstant sen hon kom. så det ska bli jättekul (: längtar.

nu ska jag tvätta av sminket, ta ur linserna och hoppa i myskläder och göra te. sen ska vi välja en film (: hoppas ni har en mysig kväll. ta hand om er. puss&kram <3 ps. här kan ni se bilder på mig och my från idag (:










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback