tvååroch364dagartreårimorgon.

det blev inte så mycket bloggning idag. skönt med lite paus från datorn (: vi har haft en jättemysig dag! storstädade så det är fint tills imorgon och sen har vi myst massa!

har precis skickat in närvarouppgiften till pyskologin. fick ett fel, och det var slarv, bättre nästa gång (: har läst tio sidor för mycket i boken upptäkte jag ikväll när jag la ifrån mig boken. så nu ska jag skumma igenom allt (från början igen) så jag lär mig det på djupet. det är så sjukt mycket att läsa och jag är glad att jag läser på halvtid, eftersom jag har annat att göra också.. (; nu läser jag i snitt 2,5 timme per dag. och det är lagom tycker jag.

älsklingen har hållt på att pyssla med min bröllopspresent nu på em/kvällen. gissa om jag är nyfiken! ska bli så kul (: tydligen någonting han gjort själv. och det blir jag gladast av! <3 imorgon ska vi äta en mysig frukost tillsammans och sen ska vi på en skärgårdstur med båt. hoppas på fint väder, men det spelar egentligen ingen roll, för vi har ju varandra. och det ska bli jättemysigt att få fira ännu ett år med dig. tre år. underbart!

alex håller på att tända ljus i vardagsrummet och gör te till oss. vi ska sätta oss i soffan och kramas och prata om morgondagen. mamma är så snäll och både kör och hämtar oss på restaurangen. till Le rouge ska vi kika in deras hemsida. visst ser det jättemysigt ut. jag ska ha på mig min smaragdgröna tyllklänning med korsettliv och svarta små prickar. jag älskar grönt! och jag älskar prickar :D så det blir jättebra! vet inte riktigt hur jag ska ha håret ännu.. kanske lockar det.. hm. jaja (:

nu är tet klart och jag ska gosa med hjärtat. tack för era kommentarer idag. ska svara er imorgon!

sov så gott allihopa! dröm sött <3 puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Doris

Grattis!! Hoppas ni får en underbar och sagolik kväll!:)

2009-06-06 @ 18:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback