urvaken

har precis vaknat och jag som bara skulle vila lite, haha (: blev så himla trött och ja, när hon jag blir coachad av säger att det tar på krafterna att jobba med det här så förstår jag vad hon menar. jag är helt slut! men det är bara att lyssna på sin kropp. behövde sova två timmar nu på kvällen (: skönt!

nu sitter jag och försöker vakna till liv lite för jag tänkte sätta mig och skriva på uppsatsen och sen om det finns tid över ska jag kolla på någon mysig film och dricka te. mysigt! pratade med älsklingen nyss och han tyckte att det var lagom roligt att vara på jobbet nu när det är så varmt och vi kunde myst i solen, men han jobbar ändå ute så det är nog ganska okej ändå (: tycker synd om dom som får ha långbrallor nu på sommaren. fast en väktare i kortbrallor kanske inte skulle se så skrämmande ut, haha. mer pojkaktigt.

så kvällen blir alltså väldigt lugn för min del. mer orkar jag inte. helst av allt vill jag bara sova vidare, men skolan kallar och jag måste som sagt fortsätta på uppsatsen, så. sova får jag göra sen (:

hoppas ni haft en bra dag - berätta gärna vad ni hittat på (:

puss&kram.

ps. här ser ni nr-plåten jag skrev om (: ds.





våran goda middag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback