middag på balkongen.

hej allihopa!

nu har jag precis städat i köket efter middagen. måste alltid städa undan direkt.. gillar inte när det är stökigt! vi åt den här, riktigt bra sommarmat och det var jättegott! tycker jag att ni ska pröva på (: vi åt faktikst ute på balkongen. jättemysigt, lite kallt, men det gick bra med varsinn tjocktröja (: dukade och tände ljus. mys! sommarkvällar är så fina. så himla vackert på himlen med solnedgången. igår när vi åkte hem var det helt rosa. underbart. sånt kan jag och alexander sitta och titta på i en evighet och kramas. <3

jag var i farsta med tessan och fikade. åt mer än henne, haha. och hon är ju höggravid, hon undrade om det var jag som skulle ha barn.. (; mm. ibland förstår jag inte hur jag kan väga så pass lite när jag äter som jag gör. mirakel. fast vi äter ju nyttigt.. och någon godis här eller där kan ju inte spela någon roll (; man måste ju äta för själen med. jag åt iallafall en macka med ost och skinka, sallad mm. en cheesecakebit och en kopp med chailatte. mums! gick med min limegröna tyllkjol som det var två små små blåa fläckar på.. har ingen aning om dom går bort eller inte. frågade iallafall och det lönade sig. fick tillbaka 100 kr.. (: kostade alltså bara 99 kr att köpa kjolen så det kändes bra. sen kom älsklingen och hämtade mig och så gick vi och handlade lite frukostprylar.

mamma är här nu, vi ska som sagt fixa lite med min uppsats, hon ska förklara för mig hur jag kan lägga upp den osv. sen ska jag skriva för fulla muggar imorgon. kommer bli så kul. fick en kommentar av doris om att jag är duktig som pluggar, glad jag blev, tack (: jag har också tänkt på högskoleprovet.. men jag vet att det här betygen kommer hänga med mig hela livet. jag vill ha det. och jag vill inte stressa bara för att komma in på någon linje. det här är bra för mig. bra att kunna visa upp ett bra gymnasiebetyg också, det har man ju alltid när man söker jobb.. eller ofta iallafall (: kommer ändå vara klar till nästa höst, och då ska jag söka in till högskolan/universitetet. fan va kul det ska bli! :D längtar faktikst! få plugga någonting som man verkligen brinner för.

ska göra lite te snart och så. sen sk ajag äta min andra del av middagen (åt första med älsklingen och nu andra med mamma, haha) sen ska vi sätta oss med psykologin och om det finns tid över så vill jag se på film (:

hoppas ni får en mysig kväll.





Kommentarer
Postat av: Annica

Ja du är verkligen jätteduktig som pluggar, blir mäkta imponerad av dig.



Ha en fortsatt trevlig kväll med mamsen din.

2009-06-17 @ 19:49:36
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Annica

Här finns en liten artikel



http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/252900-chansen-att-lasa-upp-betyg-stoppas

2009-06-17 @ 19:54:45
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Annica

Jo jag vet att man får tenta upp, men om du hade tänkt plugga upp de på komvux eller liknande så hade det ju inte gått. Är ju inte alla som orkar med plugg och jobb samtidigt.



Kram

2009-06-17 @ 20:11:03
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Erica

Åh! Bordstabletterna var ju ursöta :D

2009-06-17 @ 21:08:46
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback