you had me at hello

kvällen har varit lika mysig som alltid nära dig. för när du håller om mig och viskar i mitt öra att du älskar mig kan det inte gå illa. hos dig är jag trygg. ingenting är mysigare än att få vara med dig. och varje gång du säger att det verkligen är du och jag förevigt så tror jag dig mer än någonsin. det här är så rätt, så jävla rätt. du och jag - det är meningen med allt.

tack för en underbar kväll älskade. tack för att du är här, precis som du lovade, brevid mig.

ur min dagbok den 19 dec 2006 23:52

jag ser på dig och kan knappt andas.. din skönhet får mig att tappa andan gång på gång.. om du bara viste vad jag tänker när jag tittar på dig och du undrar vad jag tänker på.. jag är så rädd att mista dig.. så rädd för att ta på din kropp för att mina fingrar ska bränna sig. för att drunkna i dina armar. sväva iväg när du tittar på mig sådär. om jag fick bestämma skulle du vara min förevigt. om jag fick en enda chans, mitt liv chans skulle jag spendera hela mitt liv till att göra dig lycklig. få se bara en lyckans stund i dina ögon varje dag. bara få veta att jag har gått igenom ännu en dag bara för att göra dig till den lyckligaste. att du ska vara stolt över att vara min.. så som jag är stolt över att få vara din. stolt över att bara få gå brevid dig på gatan.. få hålla din hand. få veta att du och jag kommer älska varandra i en evighet.. för det har vi lovat varandra. jag kan inte ta på dig.. du finns här, runt mig i mina tankar, i mitt hjärta. känns som en stor vägg mellan oss. och även fast jag känner din närhet glöda ser jag dig så långt borta. du får mig att känna mig sådär barnsligt kär. och vuxet kär på en och samma gång. jag vill ha dig nära, men inte för nära. då bränner du mig med din brinnande själ.. mitt liv roterar runt dina stjärnor och våran sol kommer aldrig släckas. du är min gudagåva. min själsfrände och bästa vän. utan dig kommer jag gå på den snariga vilsna stigen som jag gått på så många år. utan dig är jag vilse. vilse i den här världen. mitt hjärta är verkligen menat för att älska dig. och jag vill leva med dig.. ingen känner mig som du. du påminner mig om mig själv som barn.. när jag var som gladaste och sjöng och strålade. hela du lyser, precis så som jag gjorde. nu är det du som får mig att vilja vara en bättre människa. nu är det du som får mig att orka gå vidare och vara positiv. din hud mot min, ditt hjärta bultande i samma takt som mitt. dina andetag i kapp med mina, dina fingrar över min kropp.. livet snurrar och vi älskar varandra som ingen någonsin älskat innan. det är du, jag och evigheten. eternity..

nu ska vi dricka te, titta in i ljuslågor och mysa i varandras armar. sen ska vi somna gott och vakna upp till en ny dag. hoppas ni mår bra. sov så gott kära ni. <3

puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Johanna

(du har fått ett långt mail gumman <3)

2009-06-05 @ 00:08:42
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Kärlek är bra mysigt :)

2009-06-05 @ 00:34:40
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Jag är glad för er skull och du inspirerar mig till att finna min lycka. :)

2009-06-05 @ 02:45:08
Postat av: Gina

Åh va fint skrivet! Det märks så väl att du skriver rakt från hjärtat.



& planchen kom idag,såå himla fin! Nu ska den ligga nerpackad till jag hittar den rätta platsen till den. Gillar den supermkt! Puss&kram & trevlig helg!

2009-06-05 @ 19:31:31
URL: http://hosgina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback